Parels Dom

Vestingstraat 53-55 2018 Antwerpen

+32 32339488

Parels Dom

Beoordeel dit item

Omschrijving

Welkom bij Parels Dom, uw specialist in juwelen, diamanten en parels!

 

Parels Dom opende haar deuren in 1982, maar de expertise van oprichter Henri Dom gaat nog verder terug. Henri Dom begon z’n carrière in het Antwerpse diamantkwartier al in de jaren ’60 als diamenklover. Doorheen de jaren groeide zowel zijn kennis als zijn fascinatie voor deze kostbare en schitterende edelsteen. De liefde voor het vak zit duidelijk in de genen, want dochter Ingrid studeerde af als diamantslijpster en stapte in de zaak. Met de rechtstreekse invoer van parels is in 1988 gestart.

 

Dit alles maakt dat u bij Parels Dom aan het juiste adres bent voor een uitgebreide keuze in hoogwaardige juwelen met diamant en / of parels. Wij hebben een ruim assortiment juwelen met diamanten, juwelen met parels en juwelen met zowel diamanten als parels! U vindt bij ons prachtige ringen, hangers, oorbellen, armbanden, kettingen… in verschillende prijsklassen, maar altijd van een uitmuntende kwaliteit! In ons eigen atelier rijgen en knopen we uw parelsnoeren met grote zorg. Is uw favoriete juweel beschadigd? Geen nood, wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw juwelen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen! Heeft u vragen over diamanten of parels? Bij ons kan u altijd terecht voor meer informatie!

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Getuige daarvan is het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’, dat aangeeft dat we voldoen aan niet minder dan 32 strenge kwaliteitsvoorwaarden. Voor u is het een objectieve garantie dat wij een betrouwbare juwelier zijn die u een uitstekende service levert.

 

Bij Parels Dom kan u als particulier (B2C) en als ondernemer (B2B) terecht. Onze kleinhandel en groothandel bevinden zich in twee afzonderlijke, maar aangrenzende panden. U vindt onze winkels aan de Vestingstraat 53-55 in het centrum van het Antwerpse diamantkwartier. Onze centrale ligging maakt dat u ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk kan bereiken.

Via de A12 en N177 vindt u ons vanuit Wilrijk, Aartselaar, Boom, Willebroek, Merksem, Ekeren, Hoevenen en Stabroek. Komt u vanuit Edegem, Kontich, Rumst of Mechelen, dan volgt u de E19. Vanuit Berchem, Borgerhout, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene en Zelzate volgt u de E34. Ook de E17 ligt vlakbij, zodat u ons ook vlot vanuit Kruibeke, Bazel, Haasdonk, Temse, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren en Gent kan bereiken.

 

Graag tot binnenkort!

Het Parels Dom-team

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Parels Dom

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Parels Dom

Video's

Een greep uit de collectie


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Een greep uit de collectie


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Klik op 'Plaats reactie' om een reactie te schrijven.

Word fan op Facebook

Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Zo blijft je winterkleding pluisvrij

18 januari 2018

Zo blijft je winterkleding pluisvrij

Koude temperaturen vragen om een dikke, wollen trui of vest. Klein nadeel: die loshangende bolletjes en pluisjes! Met deze tips blijven je winterkleren pluisvrij. Pluisjes voorkomen? Dat doe je zo Waar komen die vervelende pluisjes nu eigenlijk vandaan? Het pluizen heeft ni

Mannen: hier letten vrouwen op als ze naar je schoenen kijken

17 januari 2018

Mannen: hier letten vrouwen op als ze naar je schoenen kijken

Waarom investeren in goede sportkledij wél de moeite is

16 januari 2018

Waarom investeren in goede sportkledij wél de moeite is