Parels Dom

Vestingstraat 53 2018 Antwerpen

+32 32339488

Omschrijving

Welkom bij Parels Dom, uw specialist in juwelen, diamanten en parels!

 

Parels Dom opende haar deuren in 1982, maar de expertise van oprichter Henri Dom gaat nog verder terug. Henri Dom begon z’n carrière in het Antwerpse diamantkwartier al in de jaren ’60 als diamenklover. Doorheen de jaren groeide zowel zijn kennis als zijn fascinatie voor deze kostbare en schitterende edelsteen. De liefde voor het vak zit duidelijk in de genen, want dochter Ingrid studeerde af als diamantslijpster en stapte in de zaak. Met de rechtstreekse invoer van parels is in 1988 gestart.

 

Dit alles maakt dat u bij Parels Dom aan het juiste adres bent voor een uitgebreide keuze in hoogwaardige juwelen met diamant en / of parels. Wij hebben een ruim assortiment juwelen met diamanten, juwelen met parels en juwelen met zowel diamanten als parels! U vindt bij ons prachtige ringen, hangers, oorbellen, armbanden, kettingen… in verschillende prijsklassen, maar altijd van een uitmuntende kwaliteit! In ons eigen atelier rijgen en knopen we uw parelsnoeren met grote zorg. Is uw favoriete juweel beschadigd? Geen nood, wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw juwelen weer in hun oorspronkelijke staat te herstellen! Heeft u vragen over diamanten of parels? Bij ons kan u altijd terecht voor meer informatie!

 

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Getuige daarvan is het kwaliteitslabel ‘Antwerp’s Most Brilliant’, dat aangeeft dat we voldoen aan niet minder dan 32 strenge kwaliteitsvoorwaarden. Voor u is het een objectieve garantie dat wij een betrouwbare juwelier zijn die u een uitstekende service levert.

 

Bij Parels Dom kan u als particulier (B2C) en als ondernemer (B2B) terecht. U vindt onze winkel aan de Vestingstraat 53 in het centrum van het Antwerpse diamantkwartier. Onze centrale ligging maakt dat u ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk kan bereiken.

Via de A12 en N177 vindt u ons vanuit Wilrijk, Aartselaar, Boom, Willebroek, Merksem, Ekeren, Hoevenen en Stabroek. Komt u vanuit Edegem, Kontich, Rumst of Mechelen, dan volgt u de E19. Vanuit Berchem, Borgerhout, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene en Zelzate volgt u de E34. Ook de E17 ligt vlakbij, zodat u ons ook vlot vanuit Kruibeke, Bazel, Haasdonk, Temse, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren en Gent kan bereiken.

 

Graag tot binnenkort!

Het Parels Dom-team

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Parels Dom

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Parels Dom

Blog

Kom kerstshoppen tijdens onze weekendopeningen

Dec 03, 2018 om 08:00 am

Op zoek naar het perfecte eindejaarsgeschenk? Of je nu een stijlvolle armband of elegant paar oorringen cadeau wil doen, Parels Dom heeft wat je zoekt. Speciaal voor onze klanten organiseren wij exclusieve weekendopeningen. Het weekend van 8 en 9 december, 15 en 16 december en 22 en 23 december openen wij onze deuren van 11u tot 17u. Wij hebben er alvast zin in, jullie ook? Bezoek onze website

Less Verder

Video's

Juwelen Henri Dom


Download Video: click and Download Video,

Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Juwelen Henri Dom

  • (thumbnail)

    Een greep uit de collectie


Word fan op Facebook

Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur

21 november 2018

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur