Pardaf

Gemeentestraat 8 2060 Antwerpen

+32 32326040

Omschrijving

Bent u op zoek naar betaalbare kwaliteitskleding van bekende merken? Bij Pardaf hebben wij hoogwaardige tweedehandskleding voor zowel dames, heren als kinderen. Kom ook eens ‘Pardaffen’!

 

Begonnen als heuse brocantezaak, is Pardaf nu een populaire tweedehandskledingzaak met 100% hoogwaardige kwaliteitskleding van bekende, ‘dure’ merken. In ruim veertig jaar heeft ons familiebedrijf een internationale reputatie opgebouwd. Zo’n 30.000 vaste klanten vinden jaarlijks hun weg naar ons mooie herenhuis in Antwerpen.

 

In onze damesafdeling van maar liefst drie verdiepingen vindt u zeer recente merkkleding, juwelen, accessoires, handtassen en schoenen. Ook de mannenafdeling doet u versteld staan van de ruime keus: wij hebben Italiaanse maatpakken, maar ook hippe streetwear. Ook voor schoenen, dassen en accessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook onze kinderafdeling is zeker de moeite waard! Wij hebben leuke kleding voor alle jongens en meisjes tussen twee en twaalf jaar. Terwijl de mama’s en papa’s rustig de kinderkleding kunnen uitzoeken, vermaken de kinderen zich kostelijk in het speelhoekje.

 

Al onze kleding is van hoogwaardige kwaliteit en ligt op kleur gesorteerd. Bovendien zijn alle artikelen gewassen en gestreken. Een deskundig team van fashion experts helpt u graag met alle mode- en stijladvies.

 

Wilt u zelf uw tweedehandskleding aanbieden? U bent steeds welkom met modieuze merkkleding , niet ouder dan 2 jaar . wij nemen zomerkleding aan vanaf 15/02 en winterkleding vanaf 15/08 . Aanbieden kleding dagelijks voor 17u . Pardaf kan uw kleding twee maanden kosteloos aanbieden in de winkel. Als het artikel niet wordt verkocht, dan kan u deze weer in de winkel komen ophalen. Wat niet wordt afgehaald, wordt gedoneerd aan de organisatie Moeders voor Moeders. Wordt het artikel wél binnen twee maanden verkocht, dan ontvangt u de helft van de verkoopprijs.

 

Nieuwsgierig geworden naar ons tweedehandskleding-paradijs? Bezoek dan eens onze sfeervolle winkel aan de Gemeentestraat 8 in Antwerpen, gelegen vlakbij het Centraal station en de Zoo. U kan ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereiken. Gelegen aan de N12 vindt u ons snel vanuit Borgerhout, Deurne, Wijnegem, Schilde, Malle, Oostmalle en Turnhout. Via de E34 en de E19 bereikt u ons makkelijk vanuit Berchem, Zwijndrecht, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Zelzate en vanuit Edegem, Kontich, Rumst en Mechelen. Dankzij de goede aansluiting met de E17, is onze winkel ook eenvoudig vanuit Kruibeke, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren en Gent aan te rijden. Nederlandse bezoekers kunnen vanaf Bergen-op-Zoom, Tilburg of Breda onze vestiging gemakkelijk bereiken.

 

Kom snel eens sfeer proeven in ons mooie herenhuis in Antwerpen!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

VANAF NU NEMEN WIJ DE WINTERCOLLECTIES 2015 AAN !!! SNEL HIERHEEN !

Aug 27, 2015 om 08:00 am

De vakantie is weeral gedaan !!!! Tijd om ruimte in uw kleerkast te maken !!!!!

We zijn volop bezig met aannemen van de wintercollecties 2015!!!

U kan hier iedere dag terecht van 11 tot 17u , het Pardaf-team staat klaar om u verder te helpen !!!

Charlotte en Marc VRYDAGHS

Het Pardaf team

Klik hier en bezoek onze website

Less Verder

Video's

Ontdek Pardaf


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Ontdek Pardaf


Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity stylisteÂ

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen