Emeraude

Blancefloerlaan 3 2050 Antwerpen

+32 32193404

+32 32193204

Omschrijving

Op zoek naar trendy dameskleding? Dan is multimerkenwinkel Emeraude niet over te slaan, met zijn brede waaier aan merkkleding die je elders niet in 1 winkel samen vindt: IKKS, Sandwich, A. Gortz, Turnover, Hybris en de vele, vele andere merken, telkens met kledingadvies op maat van het behulpzame personeel.

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Shop vanaf nu ook online

Mar 31, 2015 om 08:00 am

In de hectiek van alledag, is het niet altijd evident om de tijd te vinden om op uw gemak te gaan shoppen. Maar u wil wel stijlvol en volgens de laatste trends gekleed gaan!

Dan is het fijn te weten dat u vanaf nu ook ONLINE terecht kan bij Emeraude! Net als in onze winkel vindt u ook in onze WEBSHOP trendy dameskleding van bekende merken. We volgen de laatste nieuwe trends op de voet en hebben voor u weer tal van mooie MUST-HAVES klaarliggen, onder meer van Fehu, Kyra & Ko, Yumi en Isabel de Pedro.

In onze NIEUWE WEBSHOP kan u 24u op 24 en 7 dagen op 7 kijken, kiezen en bestellen! U kiest zelf waar en wanneer het u uitkomt om te shoppen! Wij verzenden uw bestellingen GRATIS binnen België!

Klik hier en bezoek onze webshop

Less Verder

Word fan op Facebook

Meest populair

Deze lingerie draag je onder witte kleding

9 juli 2018

Deze lingerie draag je onder witte kleding

Geen enkele kleur die meer ‘zomer’ uitstraalt dan wit. Zichtbaar ondergoed kan je all-white outfit verpesten. Deze lingerie draag je onder witte kleding! De juiste kleur Wist je dat witte lingerie echt geen goed idee is onder je witte outfits? Je kiest beter voor nude, h

Zo komen je kleren kreukvrij uit je reiskoffer

5 juli 2018

Zo komen je kleren kreukvrij uit je reiskoffer

Stevige billen? Dit is de grootste fout bij het shoppen van een bikini

1 juli 2018

Stevige billen? Dit is de grootste fout bij het shoppen van een bikini