Shanti Productions

Jezusstraat 10 2000 Antwerpen

+32 32314175

Omschrijving

Shanti Productions ligt niet toevallig in de Jezusstraat, want deze urban lifestyle store grossiert in etnisch, met een vleugje spiritueel. De kleding varieert van casual en retro tot babykleertjes en muziek-t-shirts. Shanti is ook DE specialist in t shirt en textiel bedrukkingen, vanaf 1 stuk met extreme snelle levering tegen eerlijke prijzen. Ook voor professionele klanten en merchandise printing en reselling.

 

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Shanti Productions

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Shanti Productions

Blog

Shanti Bazaar DE waterpijp specialist van Antwerpen

Feb 21, 2014 om 08:00 am

Shanti Bazaar in Antwerpen is DE specialist op het gebied van waterpjipen, toebehoren, shishas, accessoires en waterpjiptabak. Egyptische, Libanese en Turkse waterpjipen behoren tot onze collectie.

Wij hebben ook de GROOTSTE verzameling waterpijptabak van Antwerpen en Vlaanderen. Merken zoals, Nahkla, Sherazade, Mizo, Siddi Mansour en vele anderen.

Vanaf 15 euro voor de pumpkin hookah maar wij hebben ook exclusieve shishas en waterpjipen. Alles wat je ook maar voor de waterpijp nodig hebt : kooltjes (33mm, 40mm en 50mm), houtskool of cocos kool, adapters, mondstukjes, tangetjes, kopjes in alle soorten en maten, speciale aanstekers, rubberen tussenstukjes, afsluitstukjes etc.

Wij zijn de verdelers van het shisha merk Aladin een norm in de wereld van de waterpijpen. Dus als je een waterpijp zoekt van een goede kwaliteit, MET garantie, MET vriendelijke en volledige uitleg en beschrijving en een blijvende service twijgel dan niet en kom naar Shanti Bazaar in Antwerpen.

Less Verder

Video's

Shanti Street Party 2008


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Shanti Street Party 2008


Word fan op Facebook

Keywords


Meest populair

Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje

22 juni 2018

Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje

Terrasje met je vriendinnen na de werkuren? Van outfit veranderen staat waarschijnlijk niet op je to-do lijstje. Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje! Wikkeljurkje Dit tijdloze jurkje draag je moeiteloos from day to night. Wikkeljurkjes zijn chique

What to wear: vrijdag 22 juni 2018

21 juni 2018

What to wear: vrijdag 22 juni 2018

Zo houd je je witte kleding wit

21 juni 2018

Zo houd je je witte kleding wit