Shanti Productions

Jezusstraat 10 2000 Antwerpen

+32 32314175

Omschrijving

Shanti Productions ligt niet toevallig in de Jezusstraat, want deze urban lifestyle store grossiert in etnisch, met een vleugje spiritueel. De kleding varieert van casual en retro tot babykleertjes en muziek-t-shirts. Shanti is ook DE specialist in t shirt en textiel bedrukkingen, vanaf 1 stuk met extreme snelle levering tegen eerlijke prijzen. Ook voor professionele klanten en merchandise printing en reselling.

 

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Shanti Productions

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Shanti Productions

Blog

Shanti Bazaar DE waterpijp specialist van Antwerpen

Feb 21, 2014 om 08:00 am

Shanti Bazaar in Antwerpen is DE specialist op het gebied van waterpjipen, toebehoren, shishas, accessoires en waterpjiptabak. Egyptische, Libanese en Turkse waterpjipen behoren tot onze collectie.

Wij hebben ook de GROOTSTE verzameling waterpijptabak van Antwerpen en Vlaanderen. Merken zoals, Nahkla, Sherazade, Mizo, Siddi Mansour en vele anderen.

Vanaf 15 euro voor de pumpkin hookah maar wij hebben ook exclusieve shishas en waterpjipen. Alles wat je ook maar voor de waterpijp nodig hebt : kooltjes (33mm, 40mm en 50mm), houtskool of cocos kool, adapters, mondstukjes, tangetjes, kopjes in alle soorten en maten, speciale aanstekers, rubberen tussenstukjes, afsluitstukjes etc.

Wij zijn de verdelers van het shisha merk Aladin een norm in de wereld van de waterpijpen. Dus als je een waterpijp zoekt van een goede kwaliteit, MET garantie, MET vriendelijke en volledige uitleg en beschrijving en een blijvende service twijgel dan niet en kom naar Shanti Bazaar in Antwerpen.

Less Verder

Video's

Shanti Street Party 2008


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Shanti Street Party 2008


Word fan op Facebook

Keywords


Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)