Shanti Productions

Jezusstraat 10 2000 Antwerpen

+32 32314175

Omschrijving

Shanti Productions ligt niet toevallig in de Jezusstraat, want deze urban lifestyle store grossiert in etnisch, met een vleugje spiritueel. De kleding varieert van casual en retro tot babykleertjes en muziek-t-shirts. Shanti is ook DE specialist in t shirt en textiel bedrukkingen, vanaf 1 stuk met extreme snelle levering tegen eerlijke prijzen. Ook voor professionele klanten en merchandise printing en reselling.

 

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Shanti Productions

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Shanti Productions

Blog

Shanti Bazaar DE waterpijp specialist van Antwerpen

Feb 21, 2014 om 08:00 am

Shanti Bazaar in Antwerpen is DE specialist op het gebied van waterpjipen, toebehoren, shishas, accessoires en waterpjiptabak. Egyptische, Libanese en Turkse waterpjipen behoren tot onze collectie.

Wij hebben ook de GROOTSTE verzameling waterpijptabak van Antwerpen en Vlaanderen. Merken zoals, Nahkla, Sherazade, Mizo, Siddi Mansour en vele anderen.

Vanaf 15 euro voor de pumpkin hookah maar wij hebben ook exclusieve shishas en waterpjipen. Alles wat je ook maar voor de waterpijp nodig hebt : kooltjes (33mm, 40mm en 50mm), houtskool of cocos kool, adapters, mondstukjes, tangetjes, kopjes in alle soorten en maten, speciale aanstekers, rubberen tussenstukjes, afsluitstukjes etc.

Wij zijn de verdelers van het shisha merk Aladin een norm in de wereld van de waterpijpen. Dus als je een waterpijp zoekt van een goede kwaliteit, MET garantie, MET vriendelijke en volledige uitleg en beschrijving en een blijvende service twijgel dan niet en kom naar Shanti Bazaar in Antwerpen.

Less Verder

Video's

Shanti Street Party 2008


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Shanti Street Party 2008


Word fan op Facebook

Keywords


Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity styliste

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Blikdicht of doorschijnend? Deze panty past het best bij je outfit

13 november 2018

Blikdicht of doorschijnend? Deze panty past het best bij je outfit