Nuyens

Gasthuisstraat 23 2340 Beerse

+32 14612701

Omschrijving

Nuyens Fashion & Lifestyle Store

 

Nuyens is een familiezaak waarbij al enkele generaties de ondernemingsmicrobe van moeder op dochter doorgegeven wordt. Dit zorgt ook steeds voor een frisse wind aan ideeën, aangezien iedere bosslady telkens haar eigen inspiraties en passies met zicht meebrengt.

 

Op die manier hebben we sinds 1968, doorheen de jaren een grote diversiteit in ons assortiment verworven en zijn we uitgegroeid tot Fashion & Lifestyle Store. Zo bieden we u niet alleen de laatste nieuwe trends binnen de kledingscollecties, ook staan we garant voor een uitgebreide keuze in aangepaste juwelen en accessoires. En aangezien een outfit niet af is zonder macthing schoenen kon ook dat niet ontbreken in ons gamma. Kortom onze kracht bestaat uit ons totaalconcept. Graag staan wij bekend voor perfect macthende stylings van top tot teen.

 

Verder gaan we ook breed in op ons totaalconcept. Zo omhelst ons assortiment binnen iedere categorie duurdere alsook goedkopere alternatieven. Dit kunnen we mogelijk maken doordat we met bekende én minder bekende merken samenwerken.

Daarnaast beperken we ons ook niet tot een leeftijdsgroep. We zijn er namelijk van overtuigd dat onze verschillende runnende generaties goed kunnen inspelen op de wensen van hun aanleunende leeftijdscategorieën. Zo doen we ons best om élke leeftijd modieus te kleden. Met hierbij onze kindercollecties als laatste toevoeging, kunnen we zeggen dat elk meisje van 4jaar tot vrouw op leeftijd bij ons terecht kan.

 

Bovendien luidt ons motto als Fashion Store:"Fashion never sleeps", en bieden we wekelijks véééle nieuwigheden. Dit alles proberen we dan ook in een gezellig huiselijke lifstylesfeer te serveren. Zo zijn al de binnenhuisdecoratie stukken die je in de etalages en doorheen de winkel ziet ook te koop.

 

Kom gerust eens een kijkje nemen!

Wij én ons team helpen je heel graag verder.

 

Join the family #Nuyensfashion

Meer

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Nuyens

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Nuyens

Foto's

Interieur


Blog

Monday Meetings blogpost

Jan 10, 2019 om 08:00 am

We zijn weer klaar voor onze wekelijkse Monday Meeting met een fashion retailer in Benelux. Deze week een fijn interview met 100% bosslady power. Generatie op generatie zijn het ten huize Nuyens de dames die de business runnen met succes. De kracht van deze familiezaak is hun passie voor fashion & het ondernemen. Steeds op zoek naar hoe ze hun klanten blij kunnen maken met hun aanbod en het resultaat hiervan is…een groot trouw klantenbestand die met veel plezier bij Nuyens komen shoppen. Lees even mee!

Wie is Nuyens?

We zijn een familiezaak gevestigd in Beerse (België) waarbij al enkele generaties de ondernemingsmicrobe van moeder op dochter doorgegeven wordt. Op die manier zijn we ook gegroeid tot een fashion store die bekend staat om zowel onze trendy kledingcollecties, bijpassende juwelen, acc, schoenen alsook modieuze binnenhuisdecoratie.

Waarop ligt jullie focus & hoe gaan jullie om met vernieuwingen in de markt?

Onze focus ligt op alles wat met mode & trends te maken heeft. Dit gaat dus eigenlijk heel breed. Zo houden we steeds de laatste nieuwe kledingtrends en kleuren in de gaten en trekken we ook deze tendens door in onze fashion jewelry, accessoires & schoenen. Onze klanten kunnen op die manier bij ons terecht voor een volledig perfect gecombineerde outfit. Ook met social media zijn we heel actief. Hiervoor zorgt onze jongste generatie. We hebben het geluk dat Charlotte hiervoor gestudeerd heeft en ze er dus ook goed kan inspelen.

Wie zijn jullie klanten?

We hebben, mede omdat we enkele generaties meegaan, een heel breed cliënteel in leeftijd. Het gaat bij ons voornamelijk om trendy & modebewuste vrouwen. Zo begint het vaak vroeg dat tieners voor het eerst kennismaken met de winkel omdat ze een cadeautje voor hun mama kopen of eens alleen mogen gaan shoppen. Daarnaast komen ze ook vaak met hun moeders of grootmoeders mee. Meeste van onze klanten zijn wel twintigers tem veertigers.

Kan je ons al trends FW18 verklappen?

In de kleding hebben we nog veel bloemen & dierenprints. De winter wordt redelijk kleurrijk: aubergine, groen en verschillende tinten rood en blauw. Voor de fashion juwelen merken we dat de trend binnen de armbanden en kettingen nog fijner wordt, enkel de statementearrings, die blijven groot. We kijken er alvast weer naar uit!

Wat is jullie grootste uitdaging in fashion Retail anno 2018?

We proberen steeds zo snel mogelijk bij de nieuwste trends te zijn, maar tegelijkertijd ook nog uniek te blijven. Als we zelf iets echt niet mooi vinden gaan we dit ook niet aan onze klanten proberen te verkopen. We proberen echt bij ons eigen stijlgevoel te blijven tijdens de aankopen.

Daarnaast vormen onze fashionshows ook telkens een grote uitdaging. We streven ernaar om deze telkens nog groter en spectaculairder te maken. Hier komt heel wat bij kijken; nieuwe thema’s zoeken, aangepaste muziek, modellen…De planning van onze FW18 fashionshow staat al op punt & deze wordt fenomenaal! �

Welke plannen hebben jullie nog in de toekomst met Nuyens

Nuyens nog meer op de kaart zetten!

You rock ladies! Dankje voor fijne business talk

By MATUVU

Ils Sterckx

Less Verder

Video's

Zinzi Watches


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Zinzi Watches


Word fan op Facebook

Keywords


Meer

Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit