Laropa

Gasthuisstraat 4 2340 Beerse

+32 14616394

Omschrijving

U bent op zoek naar een gezellige damesboetiek in het centrum van Beerse? Look no further! U bent van harte welkom bij Laropa!

 

Bij Laropa bent u aan het juiste adres voor unieke dameskleding in maat 34 tot en met 42. We volgen de laatste nieuwe trends op de voet en krijgen wekelijks nieuwe aanvullingen binnen. Bij ons vindt u dus altijd een up-to-date modeaanbod. Maar daar houdt het niet mee op. Laropa biedt u een totaalconcept aan. Wij kleden u van top tot teen: uw fashion outfit vult u bij ons aan met mooie accessoires zoals juwelen, handtassen, sjaaltjes en schoenen.

 

Om u te helpen in ons uitgebreide aanbod de juiste keuze te maken, staan we altijd met de glimlach én met professioneel en eerlijk advies klaar. In ons eigen retouche atelier kunnen we de kleding helemaal op uw maat aanpassen.

 

Bij Laropa kan u ook na de reguliere openingsuren komen shoppen met vriendinnen. U kan bij ons uw eigen Ladies Night organiseren. U kiest zelf de datum uit en wij zorgen ervoor dat we de nieuwste trendy mode in onze winkel hebben. Met een heerlijk glaasje bubbels erbij, wordt het echt een supergezellige vriendinnenavond!

 

U vindt Laropa aan de Gasthuisstraat 4 te Beerse. Onze ligging in hartje Beerse maakt dat u ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot kan bereiken. Volgt u de N132 dan vindt u ons gemakkelijk vanuit Merksplas, Weelde, Gierle, Tielen en Lichtaart. Met de N12 vlakbij, bereikt u ons ook eenvoudig vanuit Vosselaar, Turnhout, Oud-Turnhout, Vlimmeren, Oostmalle, Malle, Rijkevorsel; Schilde en Wijnegem. Ook de E34 ligt dichtbij, zodat u ons eveneens vlot vanuit Corsendonk, Arendonk, Lille, Zoersel, Halle, Zandhoven, Ranst, Wommelgem, Borsbeek, Borgerhout en Antwerpen.

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Keywords


Meer

Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity styliste

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen