Over Ons

cityfashion

MODE SHOPPEN IN HEEL VLAANDEREN

 

Wat als… je alle modezaken in heel Vlaanderen kon terugvinden in één click? Dan kom je terecht op www.cityfashion.be!

In 2007 startten Wim Houben en Karen Nies met cityfashion om regionale mode- en beauty ondernemers te ondersteunen in hun zoektocht naar een online identiteit. Van gevonden worden in Google (SEO), e-mail marketing, een professionele ‘up to date’ website of webshop tot advies voor social media: cityfashion zorgde ervoor dat de online profilering van de lokale winkel in een stroomversnelling kwam.

Nadat cityfashion al snel op heel wat klanten kon rekenen, vervoegde Christophe Van Durme in 2008 het team als technical en operations partner. Vandaag is cityfashion uitgegroeid tot een team van 15 werknemers dat 262 Vlaamse modeboetieks samenbrengt. Zo bouwen we samen aan de langste digitale winkelstraat en bieden we een antwoord op grote buitenlandse ketens als Zalando.

In mei 2017 participeerde ook Mediahuis onder leiding van Benny Kerkhofs in cityfashion. Dankzij de media-ondersteuning van Mediahuis weten meer en meer consumenten hun weg te vinden naar cityfashion. Ook winkeleigenaars kunnen zo gebruik maken van content marketing, fotoshoots en advertentieruimte op alle nieuwswebsites en printmedia van Mediahuis. Zo maken we de online ervaring voor de consument helemaal compleet!

Benieuwd? Bekijk dan zeker één van onze filmpjes van onze klanten:

Samenwerken met cityfashion?
Onze Klanten