Lenteschoenen on a budget

18 april 2017

Lenteschoenen on a budget

De intrede van de lente en zomer vraagt om…Nieuwe schoenen! Deze exemplaren onder de 200 euro zijn 100% fashionable en toch budgetvriendelijk. Met deze lentetrends neem je alvast de eerste stap (letterlijk) in de juiste richting! Je schoenenvoorraad en bankrekening zullen je dankbaar zijn.

Op lage voet

De meest populaire lenteschoen blijft…De platte schoen! Ideaal dus voor een middagje shoppen zonder blaren op je hielen. Instappers, klassieke loafers of fijne ballerina’s zijn én blijven nog een tijdje een van de belangrijkste trends. Met jeans of lieflijke rok, je platte schoenen combineren is geen ingewikkelde wetenschap. Ze passen bij alles!

Sneakertime

Surprise, suprise, de sneaker is ook tijdens de lente weer van de (mode)partij. Wit, metallic of juist heel kleurrijk…De sneaker verovert nog steeds onze harten. Eerlijk is eerlijk, ook tijdens de lente verdienen je voeten een paar fashionable, maar comfy exemplaren.

Geen last van hoogtevrees

Een platte sandaal is perfect voor de zomer, maar de lente vraagt soms nog wat meer dan een gewone slipper. Een sandaal met hak is de gulden middenweg. Geschikt voor warmere temperaturen, past bij je hele lentegarderobe en oh zo sexy.

Deel dit artikel

Meest recente artikels