Stijlvol in kant

20 april 2017

Stijlvol in kant

Lieflijke jurkjes, bloesjes…Kant heeft opnieuw een intrede gedaan in de modewereld. Toch blijft het soms een struikelblok in je outfit. Hoe draag je kant op een stijlvolle manier? Wij geven je alvast outfitinspiratie voor dit frivool stuk in je kledingkast!

Mix & match aan materialen

Sexy of net braaf in kant? Mix je kanten top of jurk met een stoer of casual jasje. Een leren perfecto, trenchcoat of jeansjasje staan prachtig met een kanten jurkje en geven het geheel wat meer pit. Een sweater in combinatie met een kanten rokje of short? Doen! Laat de eigenschappen sexy, stoer en braaf terugkomen in je materialen.

‘Classy’ combineren

Kant is al een eyecatcher op zich, dus hou de rest van je outfit rustig. Kies bijvoorbeeld niet voor een kort jeansshortje, maar voor een lange flared broek of chino-model. Een kanten top vraagt om een geklede broek of klassieke kokerrok. Nude hakken of een elegante platte schoen staat veel stijlvoller dan een hoge, felgekleurde hak bijvoorbeeld.

Kleur bekennen

De kleur van je kanten stuk kan bepalend zijn voor je outfit. Witte kant heeft al snel een ‘bridal’ uitstraling, maar dat kan je verhelpen door stoerdere, metallic juwelen te dragen. Toch wat te communie-achtig voor jou? Kant in een fellere kleur of pastel geeft dat gevoel helemaal niet en is helemaal on trend in 2017. Zwarte kant blijft pure klassy met een sexy touch.

Tip : Kanten kledingstukken laten vaak weinig aan de verbeelding over (met andere woorden : ze zijn doorzichtig). Het juiste huidkleurige ondergoed is je beste vriend bij een kanten outfit!

Deel dit artikel

Meest recente artikels