6 zomerjurkjes voor een instant zomergevoel

26 april 2017

6 zomerjurkjes voor een instant zomergevoel

Je bent je winterkleren grondig beu en dat ene mooie zomerkleedje hangt al véél te lang in de kast? Dan hebben wij voor jou enkele tips én zomerkleedjes die je ook zonder zon meteen een zomers gevoel geven!

Jeansbroek wordt jeanskleedje

Kan je niet zonder je jeans? Dan heb je deze zomer geluk: niet alleen jeansjasjes maar ook jeanskleedjes zijn helemaal on trend. Combineer ze met een grof gebreid vest voor een nonchalante look of kies voor een bikerjasje voor een iets strakkere look. Een paar witte sneakers of een paar enkellaarsjes[GC1]  zijn de perfecte finishing touch die je voeten nog eventjes warm houden in afwachting van de eerste zon. Met een paar glittersokken geef je je outfit nog een extra zomerse touch!

Zomers bloemenpalet

Niets dat meer ‘zomer’ zegt dan een vrolijke bloemenprint. Moeilijk te dragen zonder zon zeg je? Helemaal niet, op voorwaarde dat je voor een donkere ondertoon kiest. Een donkerblauw of donkerrood kleedje met bloemenprint is dan ook perfect. Op echte zomerse dagen zijn ze een mooi accent voor je bruine benen en nu kun je ze al gemakkelijk met een mooie panty in dezelfde tint combineren.

Sporty chic

Sportieve kleedjes met een recht model kun je eindeloos stylen: met pumps, enkellaarsjes, sandalen of sneakers, jij kiest! Te koud voor blote benen? Dan is het belangrijk dat je voor een huidkleurige panty kiest. Een donkere panty maakt je outfit veel te zwaar en zal je al helemaal geen zomers gevoel bezorgen. Let op dat de panty niet te dik is (maximum 20 denier) en kies de juiste kleur in een matte finish. Dat doe je door in de winkel de panty over je hand te trekken en te vergelijken met de kleur van de binnenkant van je pols. Eens je de juiste panty hebt gevonden, hoef je alleen nog maar je favoriete paar schoenen te kiezen!

Deel dit artikel

Meest recente artikels