Dankzij dit trucje koop je altijd de juiste beha

26 april 2017

Dankzij dit trucje koop je altijd de juiste beha

Outfit on point maar de foute lingerie eronder? Forget it. Een zelfzekere vrouw staat er pas echt met lingerie die je niet ziet zitten. Dankzij deze eenvoudige trucjes koop je ‘m altijd juist.

T-shirt beha

De T-shirt beha zie je amper zitten en voelt ook écht goed aan. Ideaal voor op de werkvloer en als je onder de middag gaat yoga’en hou je hem lekker aan. Ideaal voor vrouwen die geen extra volume hoeven toe te voegen aan hun borst.

Balconnet beha

Heb je een stevige borst met een mooie bolle vorm? Dan heb je geluk! Je kan zowat elke snit dragen maar vooral de balconnet is een aanrader. Je borst valt mooi in de cup zodat die sensuele welving bovenaan mooi tot z’n recht komt.

Hart beha

Sommige vrouwen hebben niet veel borstvolume maar wel een brede borst. Ze hebben vaak het probleem dat ze naar een C of D cup moeten om de beugel onderaan breed genoeg te krijgen, maar niet genoeg borst hebben om de beha te vullen. Een hartbeha is daarvoor de oplossing, en daarvoor kan je onder andere terecht bij Marie Jo.

Push-up beha

Heb je een kleine cupmaat? Speel vals met een push-up. Je hebt ze in alle vormen, met uitneembare pads of geleidelijke verdikking uit mousse. Kom maar op met die cleavage!

Deel dit artikel

Meest recente artikels