Shop the look: maxi beachdresses

11 juli 2017

Shop the look: maxi beachdresses

Je ziet heel wat grote sterren én bekende mode iconen paraderen op de mooiste stranden in… jawel, beachlooks. Bikini’s scoren nog steeds goed, maar steeds vaker grijpen modeliefhebbers naar basic maxi beachdresses. Ook City Fashion is helemaal gék van deze zomertrend en pakt uit met de leukste items gecombineerd met de juiste tips. Maak jezelf helemaal klaar voor de zomer!

Welke stoffen zijn het beste voor mijn beachdress?

Luchtige stoffen zoals linnen en kantoen zorgen doorgaans voor een zomerse look. Ook zijn deze stoffen erg geschikt voor een bruiloft die hoofdzakelijk buiten wordt gehouden, aangezien de stoffen lucht doorlaten en de kans op zweetplekken aanzienlijk verminderen. Fris én trendy: wat wil je nog meer?

De kleuren van deze zomer

Qua kleur zijn er in principe talloze mogelijkheden, al wordt typische zomerse kleding vaak geassocieerd met lichte (pastel)kleuren. We vinden de basic beachdresses met streepjes, grijze tinten of zelfs kaki bijzonder goed scoren. De zomerse bloemen, palmbomen of andere vrij drukke prints kunnen evenwel een musthave zijn, om in je garderobe te hebben deze zomer. Accenten van goud of zilver kunnen natuurlijk de extra glamoureuze touch geven. Daarnaast kan je ook absoluut gaan om je beachdress verder te pimpen met leuke accessoires. Accessoires met een zomers tintje, zoals een zonnebril, hoed of linnen sjaal passen goed bij een perfecte namiddag in een hippe zomerbar. Ibiza is er al helemaal wild van, maar ook zijn Knokke, Oostende én Nieuwpoort fan van deze hippe daily look. Let er wel op dat je telkens voor een maxi dress gaat, die scoren nét iets beter op gebied van de ideale strandjurk.

Summer chic look

Vaker hanteren we de dresscode ‘Summer chic’ tijdens leuke events. We denken veel mensen aan een formele dresscode met een zomers accent. De dresscode staat echter voor exact het tegenovergestelde: een dresscode waarin zomerkleding voorzien wordt van een chic glamour tintje. De beachdresses zijn het meest perfecte én dankbaar item hiervoor.

De keuze van cityfashion

Ook wij hebben een ruime keuze aan beachdresses voor jullie ter beschikking. Onze favorietjes kan je hier alvast vinden. Maak er een stralende zomer van!

Deel dit artikel

Meest recente artikels