Trend: zo draag je de fluffy jas

11 oktober 2017

Trend: zo draag je de fluffy jas

Op zoek naar een warme najaarsjas met hoge aaibaarheidsfactor? Meet the fluffy coat! Wij geven je alvast tips om deze supergezellige trend stijlvol te dragen.

Fluffy jas als eyecatcher

Een pluizige jas verdient een rustige outfit. Door je fluffy exemplaar te combineren met neutrale basics, zoals een jeans en coltrui bijvoorbeeld, focus je de aandacht enkel en alleen naar je jas. Opvallende stuks maken je outfit te druk en iets te veel ‘absolutely fabulous’.

Speel met volume

Een fluffy jas valt meestal iets groter uit dan een andere najaarsjas. Door het groot volume is het belangrijk dat je combineert met “strakkere” stukken. Een skinny jeans, basic truitje of aanpassend hemd neutraliseert het volume. Een A-lijn rok of jeans met brede pijpen is dus een minder goed idee. Tenzij je voor de 70’s-look gaat natuurlijk… .

Too much fluf? Kies voor pluizige details

Pluizige details zijn iets subtieler, maar zeker niet minder on-trend. Fluffy kraagjes, mouwen of kappen geven een aaibare touch aan je outfit. Bang van de teddybeer-look? Neutrale kleuren zoals camel, zwart, kaki of grijs valt iets makkelijker te combineren dan een zuurstokroze exemplaar.

Deel dit artikel

Meest recente artikels