Waarom nu het moment is om je outfit voor de feestdagen te scoren

14 november 2017

Waarom nu het moment is om je outfit voor de feestdagen te scoren

In december urenlang zoeken naar die perfecte feestoutfit? Think again. Als je nu al op zoek gaat, vind je gegarandeerd een outfit waar je ook ná de feesten nog plezier aan hebt!

Bye bye impulsaankopen!

De feestdagen staan vaak gelijk aan stress en haast en dat resulteert dan weer in impulsieve aankopen. Door nu al op zoek te gaan naar een feestoutfit, heb je langer de tijd om erover na te denken. Zo ga je van ‘ik moet vandaag absoluut een nieuwe outfit vinden’ naar ‘is dit echt wat ik wil’? Dat maakt je outfit per definitie de investering waard: door bewust te kiezen, zul je van je nieuwe outfit ook nog ná de feesten plezier hebben!

Bijkomend voordeel: door je outfit voor de feestdagen nu al te kiezen, spreid je de ‘eindejaarskosten’ een beetje.

Pas op je gemak

Geen zin in lange wachtrijen voor de paskamers? Ga je feestoutfit nu al uitzoeken! Zo heb je alle tijd om een paar stukken ongehaast te passen en te vergelijken. Niet gevonden wat je zocht? Next!

Probeer zoveel mogelijk van je outfit te ‘voorspellen’ voordat je gaat passen. Ga je voor een feestelijke jurk? Neem dan een panty en pumps mee in de paskamers: zo krijg je meteen een goed beeld van je hele outfit en verlies je je niet in minder belangrijke levensvragen als ‘zijn mijn benen niet te bleek’?

Door je feestoutfit nu al te scoren, vermijd je bovendien dat je op oudjaar met iemand aan tafel zit met net hetzelfde jurkje!

Kan je feestoutfit gerust een glitterschoen gebruiken? Lees dan zeker

Deel dit artikel

Meest recente artikels