Zo stijl je een poncho 3 x anders

17 november 2017

Zo stijl je een poncho 3 x anders

Een warm, stijlvol mode-item dat pure gezelligheid uitstraalt? De poncho! Van casual met jeans tot elegant met een rechte jurk, zo stijl je een poncho 3 keer anders.

Altijd goed met jeans

Je poncho casual stijlen? Dat doe je met manusje-van-alles, jeans. Een aansluitende sweater en sneakers eronder en je sporty look is good to go. Toch een iets formelere look met jeans? Een getailleerde blouse en enkellaarsjes werken even goed met deze najaarsessential.

Instant chic met een jurk

Je poncho over je jurk dragen een onmogelijke opdracht? Helemaal niet! Een rechte jurk en hoge laarzen of enkellaarzen staan klassevol met een grote K. Accentueer je taille door een riem over (je leest het goed) je poncho te dragen.

Tip: zorg er voor dat er altijd een stukje van je jurk onder je poncho te zien is.

De comeback van de jaren 70

Hebben we al gezegd dat de 70’s helemaal terug zijn dit najaar? Combineer je poncho met een broek met brede pijpen en geruffelde  blouse voor een boho chic look. Die zwarte flaphoed te veel van het goede? Niet als je het ons vraagt!

Tip: zorg dat de stuks onder je poncho mooi aansluiten. Zo vermijd je het te-veel-laagjes-effect en komt je poncho mooi tot zijn recht.

Niet alleen een poncho, ook een comfortabele parka kan je op verschillende manieren stijlen. Hoe? Zo!

Deel dit artikel

Meest recente artikels