Een volledig zwarte outfit saai? Niet met deze stijltips!

28 november 2017

Een volledig zwarte outfit saai? Niet met deze stijltips!

Zwart blijft niet voor niets een klassevolle najaarstopper. Werk met verschillende texturen, details en go all the way in je accessoires. Een volledig zwarte outfit saai? Niet met deze tips!

Speel met texturen en materialen

Gebruik verschillende materialen en texturen om je zwarte outfit spannend te houden. Een zwart leren jurkje met suède laarzen of een kanten blouse met stoere denim? Contrast is de boodschap! Liever één eyecatcher in je outfit? Combineer glitters, fake fur of fluweel met basic stoffen of jeans.

Detailwerk

Volledig in het zwart? Opvallende details in je outfit zorgen voor een sterke look. Subtiele of net opvallende prints, studs, sequins, ruffles, A-symmetrische stukken, opvallende mouwen of broeken met brede pijpen houden je zwarte outfit stijlvol én interessant.  

Laat je accessoires spreken

Wees niet bang voor de ‘begrafenis-look’ en combineer je outfit gerust met zwarte schoenen. Toch te veel zwart voor jou? Leg de kleurrijke focus op je accessoires. Pastel, aardetinten, neon…Zwart kan alles aan. Qua juwelen? Zwart is een van de gemakkelijkste kleuren om te combineren. Zowel zilver, goud als rosé staat prachtig bij een volledig zwarte outfit.  

Wist je dat kobaltblauw prachtig staat met zwart? Zo draag je het!

Deel dit artikel

Meest recente artikels