Mannen: deze schoenen draag je onder je kostuum

30 november 2017

Mannen: deze schoenen draag je onder je kostuum

Bij een stijlvol kostuum horen de juiste schoenen. Klassiek met een kostuumschoen, casual met een sneaker of verrassend met een stoere laars? Deze schoenen draag je onder je kostuum!

Klassiek doet het altijd goed

Formele gelegenheid? Met een goedzittend pak en een paar klassieke schoenen ben je nooit underdressed. Rasechte evergreens zoals derby’s met een ronde neus, open loafers of kostuumschoenen met een puntige neus zullen altijd on-trend blijven.

Tip: geen idee welke kleur je moet kiezen? Cognacbruin past perfect bij een grijs, zwart of donkerblauw pak.

Casual met een sneaker

Anno 2017 kan je gerust een paar comfortabele sneakers onder je kostuum dragen. Het contrast tussen chic en sportief maakt je look net wat spannender. Kies voor een sneaker met een zekere ‘geklede’ factor. Een laag model met voldoende details staat stukken stijlvoller dan een sneaker die meer weg heeft van een loopschoen.

Geef je kostuum een dosis ‘stoer’

Mag het voor jou allemaal wat stoerder? Een brute bottin of hoge laars staat verrassend goed onder een klassiek kostuum. Ook een pak met opvallende print kan gerust een iets stoerder alternatief gebruiken.

Tip: een echte gentleman denkt zelfs aan de juiste sokken. Kies voor zwart of net een tint lichter of donkerder dan je broek. Of leg net een leuk accent met een paar kleurrijke sokken!

Het juiste kostuum vinden voor jouw figuur? Dat doe je zo.

Deel dit artikel

Meest recente artikels