Soldenhack: de perfecte shopoutfit

2 januari 2018

Soldenhack: de perfecte shopoutfit

Bezoekjes aan de paskamers, warme winkels en veel wandelen. De juiste outfit maakt het solden shoppen alvast een stuk makkelijker. Dit is de perfecte outfit om een dagje te gaan shoppen!

Kies voor stukken die snel uitgaan

De perfecte shopoutfit? Houd de woorden ‘comfortabel’ en ‘efficiënt’ in het achterhoofd. Kies voor een trui of sweater zonder knopen, die trek je gewoon over je hoofd. Een rok (liefst met rekband) gaat een stuk sneller uit dan die skinny jeans. Bonuspunt: je kan je schoenen gewoon aanhouden tijdens het passen!

Liever een broek? Een legging of stretchbroek zonder rits of knopen is niet alleen snel uit, die zit ook super comfortabel. Kies voor een lichte, korte jas. Die kan je over je arm dragen als je het te warm krijgt in de winkels.

Enkel ‘nuttige’ accessoires

Geef pijnlijke voeten geen kans en kies voor de juiste schoenen. Platte schoenen die snel uitgaan (dus zonder veters) zijn de beste keuze. Een platte enkellaars of slip-on sneaker gaat stukken vlotter uit dan een veterlaarsje of overknee-laars.

Tijdens het shoppen wil je liefst je handen vrij hebben (je weet maar nooit welk koopje je in je handen kan hebben), dus kies voor een handtas die je over je schouder kunt dragen.

Laat kettingen, armbanden en ringen thuis. Tijdens het passen doe je ze vaak uit, waardoor je ze sneller vergeet in het pashokje. Less is more tijdens het shoppen!

Lange laarzen gescoord in de solden? Zo blijven ze langer mooi.

Deel dit artikel

Meest recente artikels