Zo krijg je stevige billen dankzij de juiste jeans

23 april 2018

Zo krijg je stevige billen dankzij de juiste jeans

Billen, die zijn er in alle vormen en maten. En jeans? Die gelukkig ook! JET-lezeressen Sarah, Katrien en Lisa wouden weten welke jeans hen een stevige billenpartij à la Jennifer LopezJessica Alba en Kim Kardashian kan bezorgen. Samen met JET Magazine zochten én vonden we de perfecte jeans!

  1. Brede heupen? Ga voor ‘bootylicious’ als Jennifer Lopez

Brede heupen (en een brede poep) wil je smaller doen lijken. Kies daarom voor een donkere jeans zonder wassing. Ook de plaasting van de achterzakken is belangrijk! Hoe dichter de zakken staan, hoe smaller je billen zullen lijken.

Een bootcut jeans is jouw partner in crime. Hierbij zijn de pijpen van de jeans aan de onderkant ietsje breder zodat je heupen in balans worden gebracht. Een hoger aansluitend model bezorgt je een vollere poep, een lager model verkleint je poep.

Don’t: een skinny jeans, jeans met té brede broekspijpen of jeans die boven je enkels eindigt.

2. Kleine billen? Get curvy zoals Jessica Alba

Heb je smalle heupen en zou je wel wat meer volume willen toevoegen aan je derrière? Dan kies je best voor een lichtere jeans. Om je heupen iets breder te doen lijken, kies je best voor kleinere achterzakken die wat verder uit elkaar staan.

Kies voor details op je zakken zoals knoopjes, kraaltjes of stiksels om de optische illusie van extra volume te creëren. Een skinny jeans staat jou op de poep geschreven!

Don’t: een boyfriend jeans, flared jeans met brede broekspijpen of jeans met grote achterzakken.

3. Geen sportieve billen? Boost ze zoals Kim Kardashian 

Zou jij vooral billen willen die je nét iets sportiever doen lijken dan je effectief bent? Dan is een lichtere jeans met liftend effect precies wat je nodig hebt. Om het accent zoveel mogelijk op je heupen en billen leggen is een cropped skinny met high waist perfect. Door de hoge taille worden je billen extra geaccentueerd.

Een exemplaar waarbij de zakken ietsje hoger staan, geeft nog een extra liftend effect. Last but not least: opgerolde broekspijpen geven je nog wat extra curves!

Don’t: een jeans met lage taille of donkere jeans, zij zorgen ervoor dat je poep kleiner toont.

Deel dit artikel

Meest recente artikels