Dit zijn de 5 grootste schoenentrends voor het najaar

17 augustus 2018

Dit zijn de 5 grootste schoenentrends voor het najaar

Van lieflijke strikjes tot stoere cowboylaarsjes en dierenprints: dit zijn de grootste schoentrends voor het najaar.

Wild wild west

De cowgirls maakten dit voorjaar al furore en hebben dit najaar dezelfde plannen. Nieuwe schoenen die je meteen al kan dragen onder je zwierige zomerjurkjes? Cowboylaarsjes!

Take a bow

Van sneakers tot muiltjes: een strikje in alle vormen en maten doet dit najaar een voorzichtige maar oh zo elegante intrede.

Bouncy sneakers

Britney Spears is terug, crop tops waren deze zomer niet weg te denken uit het straatbeeld en nu zijn ook de bouncy sneakers met dikke zool terug: de 90s zijn officieel terug van ver weggeweest. Gespot op de catwalk van Balenciaga en Louis Vuitton, binnenkort ook aan jouw voeten?

Bruin is het nieuwe zwart

Bordeau, wijnrood en okergeel vormen dit najaar één van de meest toonaangevende kleurenpaletten in de kledingrekken. En welke kleur schoenen kun je daar beter mee combineren dan bruin? Van donker cognac tot brons en diepbruin: met deze kleur zit je dit najaar altijd goed.

Jungle fever

In modeland regeert niet de leeuw, maar wel het luipaard, mét een slang aan zijn zijde. De leopard print is net zoals vorig jaar weer van de partij, maar deze zomer komt ook de slangenprint terug de kop opsteken.

Deel dit artikel

Meest recente artikels