Zoveel paar schoenen hebben je kids écht nodig

6 april 2018

Zoveel paar schoenen hebben je kids écht nodig

Nieuwe schoenen voor je kids kopen blijft natuurlijk een leuke shopping-uitstap. Maar hoeveel schoenen is te veel? Van sneakers tot stevige stapschoenen, zoveel paar schoenen hebben je kids écht nodig!

Sportieve sneakers

Iedereen draagt graag sneakers, ook je kids! Tijdens een schooluitstap of playdate, sneakers blijven de beste vrienden van kindervoetjes. Kijk naar de zool en stabiliteit van de sneaker. Een stevig model voorkomt voetproblemen op lange termijn!

Feestelijke schoenen

Communiefeesten, huwelijken of verjaardagen op de agenda? Ook je kids mogen gerust hun beste beentje (letterlijk!) voorzetten. Een feestelijke schoen, een leren veterschoen of classy ballerina bijvoorbeeld, is altijd de investering waard.

Frisse sandalen

Fingers crossed dat het een warme zomer gaat worden. Door de warmte zwellen kindervoetjes op en extra wrijving zorgt voor pijnlijke blaren. Een frisse, maar stevige sandaal is dus onmisbaar in hun schoenenkast. Tip: een sandaal met gemakkelijke klittenband is perfect voor kleine kinderhandjes.

Stevige stapschoenen

Flinke boswandeling of citytrip gepland? Een paar stevige stapschoenen is een must. Let erop dat ze tegen een stootje kunnen. De voetjes van je kids mogen niets merken van regen, wind of koude. Investeren in een stevige wandelschoen of laarsje is dus de boodschap!

Kinderschoenen op maat kopen? Dat doe je beter niet. Wij leggen je uit waarom!

Deel dit artikel

Meest recente artikels