Prinsen & Prinsessen

Bredabaan 207 2930 Brasschaat

+32 33450566

Omschrijving

Prinsen & Prinsessen is dé babyspeciaalzaak in Brasschaat! U kan bij ons terecht voor een uitgebreide collectie stijlvolle merken. We bieden een uniek assortiment aan van kleding, meubeltjes, kinderwagens, speelgoed, accessoires en geschenken. Prinsen & Prinsessen staat voor stijl, exclusiviteit en persoonlijkheid. Leg uw geboortelijst bij Prinsen & Prinsessen en beleef een zorgeloze zwangerschap, u wordt begeleid van a tot z.

 

Kortom, alles om uw kleine Prinsjes en Prinsesjes te verwennen en er zelf ten volle van te genieten!

 

Onze baby- en kindercollecties gaan van 0 tot 6 jaar!

 

“Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties!” >

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Geboortelijsten

Apr 08, 2015 om 08:00 am

Klik hier voor de online geboortelijsten >

3 à 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum kan je bij ons terecht voor het samenstellen van je geboortelijst. Dit kan op afspraak tijdens de openingsuren van de winkel, of na sluitingstijd. We nemen samen voldoende tijd om in alle rust de artikelen te kiezen die je graag op je lijst zou zetten.

Je baby'tje krijgt in de winkel een persoonlijk kastje met de spulletjes die op je lijst staan, dit maakt het voor familie en vrienden makkelijker om te kiezen. De geboortelijsten kunnen ook via internet geraadpleegd worden, artikelen kunnen online besteld en betaald worden.

Als je baby’tje ongeveer 2 maanden oud is wordt de lijst afgesloten, je ontvangt dan een kortingsbon van 10% van het totale aangekochte bedrag van je lijst.

Klik hier voor de online geboortelijsten >

Less Verder

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur

21 november 2018

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur