Prinsen & Prinsessen

Bredabaan 207 2930 Brasschaat

+32 33450566

Omschrijving

Prinsen & Prinsessen is dé babyspeciaalzaak in Brasschaat! U kan bij ons terecht voor een uitgebreide collectie stijlvolle merken. We bieden een uniek assortiment aan van kleding, meubeltjes, kinderwagens, speelgoed, accessoires en geschenken. Prinsen & Prinsessen staat voor stijl, exclusiviteit en persoonlijkheid. Leg uw geboortelijst bij Prinsen & Prinsessen en beleef een zorgeloze zwangerschap, u wordt begeleid van a tot z.

 

Kortom, alles om uw kleine Prinsjes en Prinsesjes te verwennen en er zelf ten volle van te genieten!

 

Onze baby- en kindercollecties gaan van 0 tot 6 jaar!

 

“Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste collecties!” >

Meer

Social Media

Blog

Geboortelijsten

Apr 08, 2015 om 08:00 am

Klik hier voor de online geboortelijsten >

3 à 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum kan je bij ons terecht voor het samenstellen van je geboortelijst. Dit kan op afspraak tijdens de openingsuren van de winkel, of na sluitingstijd. We nemen samen voldoende tijd om in alle rust de artikelen te kiezen die je graag op je lijst zou zetten.

Je baby'tje krijgt in de winkel een persoonlijk kastje met de spulletjes die op je lijst staan, dit maakt het voor familie en vrienden makkelijker om te kiezen. De geboortelijsten kunnen ook via internet geraadpleegd worden, artikelen kunnen online besteld en betaald worden.

Als je baby’tje ongeveer 2 maanden oud is wordt de lijst afgesloten, je ontvangt dan een kortingsbon van 10% van het totale aangekochte bedrag van je lijst.

Klik hier voor de online geboortelijsten >

Less Verder

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar