Sofie's choice

Bredabaan 333 2930 Brasschaat

+32 473878987

Omschrijving

Welkom bij Sofie’s Choice, waar stijl en kwaliteit zich samen vinden

 

Sofie’s Choice is een schoenenboetiek voor modebewuste dames. In haar boetiek presenteert Sofie een trendy en uniek concept waarbij schoenen in de kijker staan. Laat u verrassen door de uitgekiende selectie pumps, sneakers, laarzen, sandalen, schoenen met of zonder hak enz van verschillende topmerken zoals Kennel & Schmenger, Via Vai, Mai Mai, Janet Sport, Roberto d’ Angelo en nog zoveel meer. Stoer, stijlvol of verfijnd? Niets is te gek, zolang het maar mooi en modieus is!

 

Sofie is constant op zoek naar nieuwigheden en de laatste trends, zonder evenwel excentriek te worden. Schoenenmode moet draagbaar, toegankelijk en betaalbaar blijven, vindt Sofie. En in die missie slaagt ze wonderwel!

 

Naast een mooi en kwalitatief aanbod, draagt Sofie ook service hoog in het vaandel. Sofie kent al haar klanten én hun voorkeuren. Bij Sofie’s Choice hebben klanten nooit het gevoel een nummer te zijn!

 

U vindt Sofie’s Choice gelegen aan de Bredabaan 333 te Brasschaat. De winkel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken. Gelegen aan de N1 vindt u ons snel vanuit Antwerpen, Gooreind en Wuustwezel. Ook de N11 ligt vlakbij zodat u ons probleemloos bereikt vanuit Kapellen en Putte. Met de E19 dichtbij bereikt u ons vlot vanuit Antwerpen, Schoten, Sint-Job-In-‘t-Goor, Brecht, Hoogstraten, Minderhout en Meer.

 

Kom eens langs! Altijd welkom!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)