Emmers

Bernard Kempplein 23 3930 Hamont

+32 11664773

Omschrijving

In de jaren 50 van de vorige eeuw, begint Jos Emmers, een gedreven boerenzoon uit Hamont, een handel in granen en meststoffen.

 

Met de bakstenen van zijn gesloopte windmolen bouwt hij eigenhandig een nieuwe werkplaats en detailhandel. En de zaken gaan goed ! Eind jaren ‘80 verhuist “Emmers, Voor Tuin en Dier, Ruitersport en Decoratie” naar het gloednieuwe pand op de Bosstraat te Hamont. Chris Emmers, de middelste van de 3 ondernemende dochters van Jos, is een getalenteerd amazone die menigmaal op concours de overwinning wegkaapt, is ‘gedoemd’ de zaak verder uit te bouwen. En dat gebeurt. Vanaf begin jaren 90 kent de ruitersportafdeling een gestage, maar niet meer te stoppen groei. In 2002 valt de beslissing ; Emmers Ruitersport gaat solo en verhuist naar een nieuw pand. 1000 m², alléén maar ruitersport en Lifestyle!

 

Echter ook daar groeit Emmers Ruitersport al snel uit haar voegen. In 2007 worden er plannen gemaakt om uit te kijken naar een nog betere en centralere locatie in Hamont om daar mee te bouwen aan een groot nieuwbouwproject. Deze plannen wordt steeds serieuzer en eind 2008 wordt de handtekening gezet.

 

Begin 2010 wordt er verhuisd en betrekt Emmers Ruitersport haar nieuwe winkel met maar liefst 1500m² ruitersport en lifestyle.

 

De naam Emmers Ruitersport is sinds jaar en dag niet meer weg te denken in de Hippische Wereld en is bovendien verbonden aan tal van grote stallen en professionele ruiters.

 

Toonaangevend, trendzettend en met een indrukwekkend groot aanbod van hippische (aanverwante) artikelen is Emmers een Ruitersportwinkel die tot ver over de landsgrenzen bekendheid geniet. Alle bekende merken, een grote diversiteit en kundig personeel dat goede en op maat gesneden adviezen geeft. Daarnaast is de zadelpasservice en aanbod van zadels uniek waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

 

Wij heten u van harte welkom. Het voltallige team staat voor u klaar!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Word fan op Facebook

Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)