Emmers

Bernard Kempplein 23 3930 Hamont

+32 11664773

Omschrijving

In de jaren 50 van de vorige eeuw, begint Jos Emmers, een gedreven boerenzoon uit Hamont, een handel in granen en meststoffen.

 

Met de bakstenen van zijn gesloopte windmolen bouwt hij eigenhandig een nieuwe werkplaats en detailhandel. En de zaken gaan goed ! Eind jaren ‘80 verhuist “Emmers, Voor Tuin en Dier, Ruitersport en Decoratie” naar het gloednieuwe pand op de Bosstraat te Hamont. Chris Emmers, de middelste van de 3 ondernemende dochters van Jos, is een getalenteerd amazone die menigmaal op concours de overwinning wegkaapt, is ‘gedoemd’ de zaak verder uit te bouwen. En dat gebeurt. Vanaf begin jaren 90 kent de ruitersportafdeling een gestage, maar niet meer te stoppen groei. In 2002 valt de beslissing ; Emmers Ruitersport gaat solo en verhuist naar een nieuw pand. 1000 m², alléén maar ruitersport en Lifestyle!

 

Echter ook daar groeit Emmers Ruitersport al snel uit haar voegen. In 2007 worden er plannen gemaakt om uit te kijken naar een nog betere en centralere locatie in Hamont om daar mee te bouwen aan een groot nieuwbouwproject. Deze plannen wordt steeds serieuzer en eind 2008 wordt de handtekening gezet.

 

Begin 2010 wordt er verhuisd en betrekt Emmers Ruitersport haar nieuwe winkel met maar liefst 1500m² ruitersport en lifestyle.

 

De naam Emmers Ruitersport is sinds jaar en dag niet meer weg te denken in de Hippische Wereld en is bovendien verbonden aan tal van grote stallen en professionele ruiters.

 

Toonaangevend, trendzettend en met een indrukwekkend groot aanbod van hippische (aanverwante) artikelen is Emmers een Ruitersportwinkel die tot ver over de landsgrenzen bekendheid geniet. Alle bekende merken, een grote diversiteit en kundig personeel dat goede en op maat gesneden adviezen geeft. Daarnaast is de zadelpasservice en aanbod van zadels uniek waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

 

Wij heten u van harte welkom. Het voltallige team staat voor u klaar!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Word fan op Facebook

Meest populair

Deze 5 stylingfouten maken je dikker (en zo vermijd je ze)

19 juli 2018

Deze 5 stylingfouten maken je dikker (en zo vermijd je ze)

Knallende kleuren, grote prints en kleine handtassen: zonder dat je het beseft zijn ze stiekeme dikmakers. Zo vermijd je ze! Opvallende kleuren   Schreeuwerige, opvallende kleuren voegen snel een paar kilootjes toe die er eigenlijk niet zijn. Iets donkerdere kleuren zo

5 tekenen dat je de foute behamaat draagt

25 juli 2018

5 tekenen dat je de foute behamaat draagt

Met deze tips blijven je sneakers kraakwit

23 juli 2018

Met deze tips blijven je sneakers kraakwit