Emmers

Bernard Kempplein 23 3930 Hamont

+32 11664773

Omschrijving

In de jaren 50 van de vorige eeuw, begint Jos Emmers, een gedreven boerenzoon uit Hamont, een handel in granen en meststoffen.

 

Met de bakstenen van zijn gesloopte windmolen bouwt hij eigenhandig een nieuwe werkplaats en detailhandel. En de zaken gaan goed ! Eind jaren ‘80 verhuist “Emmers, Voor Tuin en Dier, Ruitersport en Decoratie” naar het gloednieuwe pand op de Bosstraat te Hamont. Chris Emmers, de middelste van de 3 ondernemende dochters van Jos, is een getalenteerd amazone die menigmaal op concours de overwinning wegkaapt, is ‘gedoemd’ de zaak verder uit te bouwen. En dat gebeurt. Vanaf begin jaren 90 kent de ruitersportafdeling een gestage, maar niet meer te stoppen groei. In 2002 valt de beslissing ; Emmers Ruitersport gaat solo en verhuist naar een nieuw pand. 1000 m², alléén maar ruitersport en Lifestyle!

 

Echter ook daar groeit Emmers Ruitersport al snel uit haar voegen. In 2007 worden er plannen gemaakt om uit te kijken naar een nog betere en centralere locatie in Hamont om daar mee te bouwen aan een groot nieuwbouwproject. Deze plannen wordt steeds serieuzer en eind 2008 wordt de handtekening gezet.

 

Begin 2010 wordt er verhuisd en betrekt Emmers Ruitersport haar nieuwe winkel met maar liefst 1500m² ruitersport en lifestyle.

 

De naam Emmers Ruitersport is sinds jaar en dag niet meer weg te denken in de Hippische Wereld en is bovendien verbonden aan tal van grote stallen en professionele ruiters.

 

Toonaangevend, trendzettend en met een indrukwekkend groot aanbod van hippische (aanverwante) artikelen is Emmers een Ruitersportwinkel die tot ver over de landsgrenzen bekendheid geniet. Alle bekende merken, een grote diversiteit en kundig personeel dat goede en op maat gesneden adviezen geeft. Daarnaast is de zadelpasservice en aanbod van zadels uniek waarbij maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

 

Wij heten u van harte welkom. Het voltallige team staat voor u klaar!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Word fan op Facebook

Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur

21 november 2018

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur