Othello

Bergstraat 161 A/4 2220 Heist-op-den-Berg

+32 15250569

Omschrijving

OTHELLO Heist-op-den Berg is een stijlvolle boetiek met gevarieerde merken uit het middelhoge segment, waarbij de goede prijs-kwaliteitsverhouding centraal staat. Leeftijd speelt hier geen rol. Het zijn allemaal modebewuste mannen en vrouwen die met heel veel zorg hun kleren uitkiezen, die hier vooral over de vloer komen.

 

Door regelmatig modebeurzen te bezoeken weet Ann perfect welke merken op het moment hoge toppen scheren. Bij OTHELLO Heist-op-den-Berg vind je dus de mooiste outfits van o.a. Essentiel, Atos Lombardini, Paul Smith, Just in Case en Charlotte Sparre voor de dames en o.a. Hugo Boss, Paul Smith, Drykorn, en Ben Sherman voor de heren.

 

Ons doel is modebewuste mannen en vrouwen met raad en daad bij staan in de keuze van hun kleding en dat in een aangename en gezellige sfeer.

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Othello

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Othello

Video's

Het nieuwe interieur


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Het nieuwe interieur


Word fan op Facebook

Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

25 september 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

24 september 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Zo maak je komaf met prikkende truien

1 oktober 2018

Zo maak je komaf met prikkende truien