Othello

Bergstraat 161 A/4 2220 Heist-op-den-Berg

+32 15250569

Omschrijving

OTHELLO Heist-op-den Berg is een stijlvolle boetiek met gevarieerde merken uit het middelhoge segment, waarbij de goede prijs-kwaliteitsverhouding centraal staat. Leeftijd speelt hier geen rol. Het zijn allemaal modebewuste mannen en vrouwen die met heel veel zorg hun kleren uitkiezen, die hier vooral over de vloer komen.

 

Door regelmatig modebeurzen te bezoeken weet Ann perfect welke merken op het moment hoge toppen scheren. Bij OTHELLO Heist-op-den-Berg vind je dus de mooiste outfits van o.a. Essentiel, Atos Lombardini, Paul Smith, Just in Case en Charlotte Sparre voor de dames en o.a. Hugo Boss, Paul Smith, Drykorn, en Ben Sherman voor de heren.

 

Ons doel is modebewuste mannen en vrouwen met raad en daad bij staan in de keuze van hun kleding en dat in een aangename en gezellige sfeer.

Meer

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Othello

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Othello

Video's

Het nieuwe interieur


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Het nieuwe interieur


Word fan op Facebook

Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar