Othello

Bergstraat 161 A/4 2220 Heist-op-den-Berg

+32 15250569

Omschrijving

OTHELLO Heist-op-den Berg is een stijlvolle boetiek met gevarieerde merken uit het middelhoge segment, waarbij de goede prijs-kwaliteitsverhouding centraal staat. Leeftijd speelt hier geen rol. Het zijn allemaal modebewuste mannen en vrouwen die met heel veel zorg hun kleren uitkiezen, die hier vooral over de vloer komen.

 

Door regelmatig modebeurzen te bezoeken weet Ann perfect welke merken op het moment hoge toppen scheren. Bij OTHELLO Heist-op-den-Berg vind je dus de mooiste outfits van o.a. Essentiel, Atos Lombardini, Paul Smith, Just in Case en Charlotte Sparre voor de dames en o.a. Hugo Boss, Paul Smith, Drykorn, en Ben Sherman voor de heren.

 

Ons doel is modebewuste mannen en vrouwen met raad en daad bij staan in de keuze van hun kleding en dat in een aangename en gezellige sfeer.

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Othello

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Othello

Video's

Het nieuwe interieur


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Het nieuwe interieur


Word fan op Facebook

Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity styliste

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen