Xplosiv

Koolmijnlaan 162 3550 Heusden-Zolder

+32 11817681

Omschrijving

Xplosiv – MagaZZino , een geliefd adres in Heusden Zolder voor kinderen, jongeren en elke man of vrouw die zich graag eigentijds kleedt. Wij openden onze deuren in 2004 en bieden vandaag ruim 800 vierkante meter fashion- en shopplezier.

 

Wekelijks pakken we uit met de nieuwste trends in kwaliteitsvolle mode aan eerlijke prijzen. Onze vriendelijke verkoopsters geven je graag persoonlijk stijladvies en helpen je zoeken naar de outfit die echt bij je past.

 

Onze ruime openingsuren (ook open op zondag ) en een grote parking voor de deur maken elk bezoek aan Xplosiv geslaagd voor het hele gezin.

 

Je vindt onze winkel in de Koolmijnlaan 162 in Heusden-Zolder, vlakbij de N719. Er is een busstopplaats vlakbij. Kom je met de wagen? Er is altijd plaats op onze ruime gratis parking voor de deur. Vanuit Beringen neem je de N772 richting Heusden-Zolder. Vanuit Leopoldsburg en Beverlo bereik je ons via de N72. Vanuit Hechtel-Eksel, Zonhoven en Houthalen-Helchteren neem je de N74.

 

Tot binnenkort!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Xplosiv

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Xplosiv

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity styliste

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen