Xplosiv

Koolmijnlaan 162 3550 Heusden-Zolder

+32 11817681

Omschrijving

Xplosiv – MagaZZino , een geliefd adres in Heusden Zolder voor kinderen, jongeren en elke man of vrouw die zich graag eigentijds kleedt. Wij openden onze deuren in 2004 en bieden vandaag ruim 800 vierkante meter fashion- en shopplezier.

 

Wekelijks pakken we uit met de nieuwste trends in kwaliteitsvolle mode aan eerlijke prijzen. Onze vriendelijke verkoopsters geven je graag persoonlijk stijladvies en helpen je zoeken naar de outfit die echt bij je past.

 

Onze ruime openingsuren (ook open op zondag ) en een grote parking voor de deur maken elk bezoek aan Xplosiv geslaagd voor het hele gezin.

 

Je vindt onze winkel in de Koolmijnlaan 162 in Heusden-Zolder, vlakbij de N719. Er is een busstopplaats vlakbij. Kom je met de wagen? Er is altijd plaats op onze ruime gratis parking voor de deur. Vanuit Beringen neem je de N772 richting Heusden-Zolder. Vanuit Leopoldsburg en Beverlo bereik je ons via de N72. Vanuit Hechtel-Eksel, Zonhoven en Houthalen-Helchteren neem je de N74.

 

Tot binnenkort!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Xplosiv

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Xplosiv

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje

22 juni 2018

Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje

Terrasje met je vriendinnen na de werkuren? Van outfit veranderen staat waarschijnlijk niet op je to-do lijstje. Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje! Wikkeljurkje Dit tijdloze jurkje draag je moeiteloos from day to night. Wikkeljurkjes zijn chique

What to wear: vrijdag 22 juni 2018

21 juni 2018

What to wear: vrijdag 22 juni 2018

Zo houd je je witte kleding wit

21 juni 2018

Zo houd je je witte kleding wit