Modecenter Rommens

Kapellensteenweg 247 2920 Kalmthout

+32 36668362

Omschrijving

Modecenter Rommens is een kledingwinkel gevestigd in Kalmthout en in Zoersel. Dames en heren kunnen hier terecht voor de nieuwste modetrends van diverse binnen- en buitenlandse modemerken. We beschikken over een ruime winkeloppervlakte waardoor je rustig de tijd kan nemen om jouw perfecte outfit te vinden! Bovendien bieden wij extra services aan zoals: gratis retouches en professioneel advies. Kom gerust eens een kijkje nemen in één van onze winkels en profiteer van het uitgebreide assortiment!

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Vrijdag 1 mei open met nieuwe zomercollecties

Apr 28, 2015 om 08:00 am

De temperaturen lopen op… het mag duidelijk zijn: de zomer is op komst! De hoogste tijd dus om uw zomergarderobe nog eens aan een kritische blik te onderwerpen!

Vindt u in uw kleerkast nog plaats voor een paar leuke zomeroutfits of wat extra, trendy kledingstukken? Kom dan zeker eens bij Modecenter Rommens in Kalmthout of Zoersel langs! In ons uitgebreide aanbod voor dames en heren van topmerken vindt u voor elke gelegenheid en smaak iets moois! Onze nieuwste HOOGZOMERMODECOLLECTIES zijn binnen!

Om u extra de gelegenheid te geven te komen winkelen, zullen onze winkels ook op vrijdag 1 MEI, Dag van de Arbeid, OPEN zijn! U bent van harte welkom:

- Modecenter Rommens Zoersel, van 10u tot 18u

- Modecenter Rommens Kalmthout, van 10u tot 12u

Klik hier en bezoek onze website

Less Verder

Word fan op Facebook

Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)