Modecenter Rommens

Kapellensteenweg 247 2920 Kalmthout

+32 36668362

Omschrijving

Modecenter Rommens is een kledingwinkel gevestigd in Kalmthout en in Zoersel. Dames en heren kunnen hier terecht voor de nieuwste modetrends van diverse binnen- en buitenlandse modemerken. We beschikken over een ruime winkeloppervlakte waardoor je rustig de tijd kan nemen om jouw perfecte outfit te vinden! Bovendien bieden wij extra services aan zoals: gratis retouches en professioneel advies. Kom gerust eens een kijkje nemen in één van onze winkels en profiteer van het uitgebreide assortiment!

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Vrijdag 1 mei open met nieuwe zomercollecties

Apr 28, 2015 om 08:00 am

De temperaturen lopen op… het mag duidelijk zijn: de zomer is op komst! De hoogste tijd dus om uw zomergarderobe nog eens aan een kritische blik te onderwerpen!

Vindt u in uw kleerkast nog plaats voor een paar leuke zomeroutfits of wat extra, trendy kledingstukken? Kom dan zeker eens bij Modecenter Rommens in Kalmthout of Zoersel langs! In ons uitgebreide aanbod voor dames en heren van topmerken vindt u voor elke gelegenheid en smaak iets moois! Onze nieuwste HOOGZOMERMODECOLLECTIES zijn binnen!

Om u extra de gelegenheid te geven te komen winkelen, zullen onze winkels ook op vrijdag 1 MEI, Dag van de Arbeid, OPEN zijn! U bent van harte welkom:

- Modecenter Rommens Zoersel, van 10u tot 18u

- Modecenter Rommens Kalmthout, van 10u tot 12u

Klik hier en bezoek onze website

Less Verder

Word fan op Facebook

Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje

22 juni 2018

Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje

Terrasje met je vriendinnen na de werkuren? Van outfit veranderen staat waarschijnlijk niet op je to-do lijstje. Deze jurkjes draag je zowel op de werkvloer als op een terrasje! Wikkeljurkje Dit tijdloze jurkje draag je moeiteloos from day to night. Wikkeljurkjes zijn chique

What to wear: vrijdag 22 juni 2018

21 juni 2018

What to wear: vrijdag 22 juni 2018

Zo houd je je witte kleding wit

21 juni 2018

Zo houd je je witte kleding wit