Iris Lingerie

Pastoor Weytslaan 28 b1 2920 Kalmthout

+32 36665152

Omschrijving

Iris Lingerie, een gevestigde waarde in hartje Kalmthout voor de fijnste service tot in de puntjes en naadjes...

 

Bezoek ons huiselijk en cosy plekje en kies in alle rust het mooiste ondergoed of de leukste bikini uit. Eigenares Vivane Van Laerhoven startte 28 jaar geleden de zaak op en investeerde niet enkel geld in de uitbouw van de zaak, maar vooral haar hele ziel.

 

"Service, klantvriendelijkheid en streven naar perfectie zijn héél belangrijk voor het hele team. Iris Lingerie wil de mensen net iets méér bieden en een eerlijk advies geven."

 

Iedereen van het Iris Lingerie team heeft een opleiding tot lingerie-styliste gevolgd, om U nog beter te helpen. "Moeilijke maten" bestaan er niet want wij hebben voor elke maat een ruime keuze in lingerie en badmode!

 

Enkel voor de sfeer zou je er eens moeten langsgaan en ... geen nood, er is parkeerplaats in overvloed!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Nieuwe collectie Prima Donna Swim 2015

Dec 18, 2014 om 08:00 am

Voor vrouwen met een grote(re) cupmaat bestaat geen betere lingerie dan die van PRIMA DONNA. Dit merk begrijpt wat u wenst: comfortabele én mooie lingerie, met een perfecte pasvorm.

Ook de badmode collectie van Prima Donna voldoet aan alle eisen van vrouwen met een grote(re) cupmaat. Kom eens bij ons langs en ontdek de NIEUWE COLLECTIE PRIMA DONNA SWIM 2015.

Deze collectie heeft alles in huis: vrolijke marinemotiefjes, verleidelijke allure, een trendy junglelook of gedurfde slangenprint, een vintage lijn, figuurcorrigerende badmode, casual accessoires… er is voor elk wat wils!

Klik hier en bezoek onze website

Less Verder

Word fan op Facebook

Keywords


Meer

Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)