Iris Lingerie

Pastoor Weytslaan 28 b1 2920 Kalmthout

+32 36665152

Omschrijving

Iris Lingerie, een gevestigde waarde in hartje Kalmthout voor de fijnste service tot in de puntjes en naadjes...

 

Bezoek ons huiselijk en cosy plekje en kies in alle rust het mooiste ondergoed of de leukste bikini uit. Eigenares Vivane Van Laerhoven startte 28 jaar geleden de zaak op en investeerde niet enkel geld in de uitbouw van de zaak, maar vooral haar hele ziel.

 

"Service, klantvriendelijkheid en streven naar perfectie zijn héél belangrijk voor het hele team. Iris Lingerie wil de mensen net iets méér bieden en een eerlijk advies geven."

 

Iedereen van het Iris Lingerie team heeft een opleiding tot lingerie-styliste gevolgd, om U nog beter te helpen. "Moeilijke maten" bestaan er niet want wij hebben voor elke maat een ruime keuze in lingerie en badmode!

 

Enkel voor de sfeer zou je er eens moeten langsgaan en ... geen nood, er is parkeerplaats in overvloed!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Nieuwe collectie Prima Donna Swim 2015

Dec 18, 2014 om 08:00 am

Voor vrouwen met een grote(re) cupmaat bestaat geen betere lingerie dan die van PRIMA DONNA. Dit merk begrijpt wat u wenst: comfortabele én mooie lingerie, met een perfecte pasvorm.

Ook de badmode collectie van Prima Donna voldoet aan alle eisen van vrouwen met een grote(re) cupmaat. Kom eens bij ons langs en ontdek de NIEUWE COLLECTIE PRIMA DONNA SWIM 2015.

Deze collectie heeft alles in huis: vrolijke marinemotiefjes, verleidelijke allure, een trendy junglelook of gedurfde slangenprint, een vintage lijn, figuurcorrigerende badmode, casual accessoires… er is voor elk wat wils!

Klik hier en bezoek onze website

Less Verder

Word fan op Facebook

Keywords


Meer

Meest populair

Deze 5 stylingfouten maken je dikker (en zo vermijd je ze)

19 juli 2018

Deze 5 stylingfouten maken je dikker (en zo vermijd je ze)

Knallende kleuren, grote prints en kleine handtassen: zonder dat je het beseft zijn ze stiekeme dikmakers. Zo vermijd je ze! Opvallende kleuren   Schreeuwerige, opvallende kleuren voegen snel een paar kilootjes toe die er eigenlijk niet zijn. Iets donkerdere kleuren zo

5 tekenen dat je de foute behamaat draagt

25 juli 2018

5 tekenen dat je de foute behamaat draagt

Met deze tips blijven je sneakers kraakwit

23 juli 2018

Met deze tips blijven je sneakers kraakwit