Nausikaa

Dorpsstraat 38 2950 Kapellen

+32 36647663

Omschrijving

Kledingzaak Nausikaa is een begrip bij inwoonsters van Kapellen en omstreken, en in een oogopslag zien we al waar dit enthousiasme vandaan komt. Snel-snel door de rekken gaan is hier geen optie: je verdrinkt net niet in de uitgebreide collectie, uitgezocht met een scherp oog voor de laatste trends, zonder de basics te verwaarlozen. Dit is het soort winkel waar zowel moeders als dochters hun zin kunnen vinden. Bovendien wordt de creditcard van mama niet te zwaar belast, want al dat moois is ook nog eens erg betaalbaar.

Social Media

Promoties

ORGANISEER KOOPAVOND 10 VRIENDINNEN - 10% KORTING

ORGANISEER KOOPAVOND 10 VRIENDINNEN - 10% KORTING

Wil jij graag een KOOPAVOND organiseren bij Nausikaa om samen met 10 vriendinnen te shoppen? Dé manier om bij te praten en allemaal met een mooie outfit naar huis te gaan. Daarenboven kunnen jullie op deze avond genieten van een leuke KORTING van -10 %
Vanaf een aankoopbedrag van €50 krijg je zelfs een GRATIS sjaaltje cadeau.
Contacteer ons vrijblijvend om een koopavond bij Nausikaa te organiseren.
http://www.cityfashion.be/be/nl/kapellen/shop/11994/nausikaa.html

Wanneer?

1331074800 : 00:00 - 23:59

Waar?Blog

NIEUWE COLLECTIE VAN EVA DAELEMAN!

Feb 18, 2013 om 04:26 pm

Eva Daeleman, de pittige Vlaamse omroepster maakt haar debuut als modeontwerpster! Samen met Vila Clothes heeft ze een mini-collectie samengesteld, genaamd ‘Love life & keep smiling’. Ontdek de jonge, speelse kledingstukken die stande pede een glimlach op jouw gezicht toveren! Hou van het leven en blijf lachen... Zeker gehuld in zo’n prachtoutfit!

Klik hier om onze collecties te bekijken >> http://www.cityfashion.be/be/nl/kapellen/shop/11994/nausikaa.html#collection

Less Verder

Word fan op Facebook

Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit