Maury Schoenen

Lippenslaan 338 8300 Knokke

+32 50602101

Omschrijving

Maury is een familiebedrijf van een derde generatie schoenverkopers, gevestigd in Knokke. In ons aanbod vindt u zowel dames- als herenschoenen en accessoires. De klant staat altijd centraal. Daarom hechten we veel belang aan een personlijk contact.

We streven er steeds naar om een exclusieve, modieuze collectie aan te bieden aan een betaalbare prijs. We zijn ervan overtuigd dat we de modebewuste klant betaalbare high fashion kunnen aanbieden. Daarvoor volgen we de modetrends op de voet en bezoeken we vele buitenlandse beurzen en fabrikanten. Voor de klant die wat wil afwijken van de traditionele Belgische schoen, bieden we een exclusief en betaalbaar alternatief.

Naast het Maury-label verkopen we ook bekende merken zoals Paul Smith, Kenzo, Arkk, Billi Bi, Minna Parikka, Ugg, Floris van Bommel, Nubikk, Barracuda, Timberland, Mason Garments, Philipp Plein Sport, Fiamme, Osaka, en vele andere.

Maury telt vier vestigingen, waaronder ook een Timberlandstore, waar we de volledige Timberlandcollectie van dames-, heren- en kinderschoenen aanbieden, alsook accessoires.

We volgen de mode op de voet en kunnen samen met onze Italiaanse fabrikanten snel reageren op de modetrends. U zult bij ons dus vele “flash”-collecties aantreffen die een voorbode zijn van wat we de volgende seizoenen voor u in petto hebben op modegebied.

We geloven sterk in het principe ‘shop lokaal’ omdat we als kleine handelaar overtuigd zijn dat we de klant een meerwaarde bieden ten opzichte van de grote ketens. We zijn goed vertegenwoordigd op het internet via diverse Belgische modeplatforms, alsook onze eigen website.

Maury is gevestigd op de Lippenslaan 338 in Knokke-Heist. U bereikt ons het eenvoudigst met het openbaar vervoer (er zijn diverse busstopplaatsen in de buurt) of met de wagen. Vanuit Zeebrugge, Blankenberge, De Haan, Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort en De Panne volgt u de N34. Vanuit Brugge bereikt u ons het snelst via de N31 en de A11. Vanuit Damme, Maldegem, Eeklo en Zelzate neemt u de N49.

We hopen u snel te mogen verwelkomen.

 

 

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Maury Schoenen

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Maury Schoenen

Foto's

Interieur


Video's

lippenslaan 3


Download Video: click and Download Video,

Download Video: click and Download Video,

Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    lippenslaan 3

  • (thumbnail)

    lippenslaan 2

  • (thumbnail)

    video lippenslaan1


Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur

21 november 2018

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur