Lingerie Ohlala

Rijksweg 4 8860 Lendelede

+32 51303220

Omschrijving

Bent u op zoek naar lingerie, slaapkleding en badmode om Ohlala! tegen te zeggen?

Sinds haar opening in 2005 is Lingerie Ohlala! uitgegroeid tot dé lingeriezaak met de grootste keuze in de regio. In onze gezellige en ruime winkel vindt u een overweldigende keuze in lingerie en badmode in alle stijlen en maten en voor alle leeftijden. Bent u op zoek naar een mooie, sportieve, sensuele, feestelijke, verleidelijke of sexy beha? Een slip, shorty of string? Bustier, body, zwangerschapsbeha of een compleet lingeriesetje? Bij Lingerie Ohlala! vindt u lingerie van de betere kwaliteitsmerken zoals Prima Donna Twist, Prima Donna, Marie Jo, Simone Pérèle, Empreinte, l’Aventure, Chantelle, Passionata, Andres Sarda,….
Ook voor badmode bent u bij ons aan het juiste adres: stijlvolle bikini’s, badpakken en tankini’s, ook in de grotere maten.

Bij Lingerie Ohlala! staat u er niet alleen voor. Ons uitgebreide team van ervaren lingerie stylistes staat u graag met deskundig advies en een persoonlijke begeleiding bij in uw keuze. De winkel werd omwille van die uitzonderlijke paskamerservice door de Belgische fabrikant Van de Velde bekroond met de prestigieuze Prima Donna Award.

U vindt Lingerie Ohlala! aan de Rijksweg 4 te Lendelede. U kan onze lingeriezaak makkelijk met het openbaar vervoer bereiken, maar dankzij onze ligging aan de N36 zijn we ook met de auto vlot te bereiken vanuit Izegem, Roeselare, Diksmuide, Ieper en Veurne. Via de N50 vindt u ons vanuit Tielt, Ingelmunster, Kuurne en Kortrijk. Ook de E403 en de E17 liggen vlakbij, wat het voor u eenvoudig maakt om ons vanuit Brugge, Torhout, Waregem, Kruishoutem en Gent te bereiken.
Lukt het u niet om tot bij ons te komen of houdt u er meer van om online te shoppen? Ook dat kan! En uiteraard kan ook onze online shopper rekenen op professionele begeleiding, zij het dan op afstand via telefoon of e-mail!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Foto's

Interieur


Collectie


Blog

OPENINGSUREN EINDEJAAR

Dec 26, 2014 om 08:00 am

Speciale openingsuren met eindejaar:

Op zondag 21 en 28/12: open van 10u tot 16u en woensdag 24 en 31/12 doorlopend open van 9.30u tot 17u.

Less Verder

Word fan op Facebook

Meest populair

Zo breng je zelfbruiner egaal aan

17 april 2018

Zo breng je zelfbruiner egaal aan

Pexels Het is rokjestijd en dat wil zeggen: blaas die melkflessen maar vanonder het stof. Geen zin in opmerkingen als ‘amai, jij bent een witte’ of ‘armen naast elkaar, om ter bruinst’? Koop jezelf een zelfbruiner en smeren maar! Kleurtje op de snoet In de lente mag

Zo vind je de juiste sportbeha

18 april 2018

Zo vind je de juiste sportbeha

What to wear: donderdag 19 april 2018

18 april 2018

What to wear: donderdag 19 april 2018