Zapato

Leistraat 44 2460 Lichtaart

+32 14551830

Omschrijving

Kom eens langs bij Zapato, een top winkel met 130 m² schoenenplezier! Steeds heerst er een warme aangename sfeer in de zaak; een mooie kleurwand in het strakke interieur is zeker één van de factoren die daarvoor zorgt. Bovendien kan u genieten van een professionele service, samen met de medewerkers wordt steeds naar de ideale schoen gezocht.

 

Een simpel aanbod aan damesschoenen voldoet voor Zapato niet, de exemplaren gaan van klassiek tot hip en trendy. Tevens vindt u hier prachtige handtassen. Deze zaak is niet zomaar een schoenenwinkel maar er ééntje met passie voor het vak, daarom biedt Zapato meer specifieke items: de maten reiken tot maat 46 voor dames; laarzen vindt u er in extra smalle tot extra brede kuitwijdtes van 34 cm tot 52 cm; naast modisch comfort, biedt Zapato damesschoenen in verschillende voetbreedtes en geschikt voor steunzolen.

 

Zapato damesschoenen hecht zeer veel belang aan klantvriendelijkheid en probeert iedereen een optimale service te bieden. Kom zeker eens langs bij de schoenenwinkel te Lichtaart, geniet van het uniek aanbod en van de gemoedelijke sfeer!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

Trends in fashion schoenen

Apr 20, 2015 om 08:00 am

Kan je met de heerlijke zomerse temperaturen in het verschiet nog wel een paar trendy zomerschoenen gebruiken? Bij Zapato in Lichtaart zijn we gespecialiseerd in comfortabele schoenen volgens de laatste FASHION TRENDS.

COMFORT staat centraal in heel wat schoenencollecties van bekende fashion merken, en dat is alleen maar goed nieuws natuurlijk. Zo zie je heel wat PLATTE SCHOENEN zoals sneakers, slip-ons en runners in de collecties terug. Ook helemaal hip zijn sandalen met een DIKKERE ZOOL en gladiatorensandalen tot de enkel of –voor de durvers- tot de knie.

Maar uiteraard zijn er ook weer heel wat elegante sandaaltjes en schoentjes om uit te kiezen. Neem bijvoorbeeld PUMPS… onmisbaar in iedere schoenenkast. Eén van de nieuwste trends zijn chique SLINGBACK ENKELLAARSJES met of zonder peep toe (open neus). Deze manifesteren zich als de ideale zomerse stadsschoen.

Spring gerust eens binnen en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod!

Klik hier en bezoek onze website

Less Verder

Video's

ViaVia zomercollectie 2014


Download Video: click and Download Video,

Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    ViaVia zomercollectie 2014

  • (thumbnail)

    Kennel & Smenger Making Winter 2013


Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)