Glammer Fashion

Kerkstraat 18 3920 Lommel

+32 11755558

Omschrijving

Op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van mode? Kom naar Catwalk Fashion!

 

U vindt in de vestigingen van Catwalk Fashion steeds de meest nieuwe, trendy dameskleding. De collectie wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste jurken, jumpsuits, rokken, broeken, tops, t-shirts, blouses, truien, vesten, blazers en jassen. U kan bij ons terecht voor modieuze fashion van merken zoals Vero Moda, Elvira, Per Tutti, Amelie & Amelie, Terra Di Sina, Xtasy, K-Design, Cars, Pieces, Rozabella, NED en Moda Nazionala. In onze vestiging te Geel, Lier, Heist op den Berg en Aarschot vindt u daarnaast nog het assortiment van Angels Jeans Wear. In Geel en Lier kan u ook de mode van het populaire merk Geisha shoppen en in Mol, Lommel en Lier verkopen we tevens de nieuwste collecties van New Star.

 

Dat maakt Catwalk Fashion dé go to fashion store voor alle fashionista’s. Weet u niet precies wat te kiezen in onze uitgebreide collectie? Onze vriendelijke fashion experts helpen u graag met deskundig mode- en stijladvies.

 

Catwalk Fashion is een keten van dameskledingwinkels, met vestigingen in Aarschot, Geel, Heist op den Berg, Mol, Lier en Lommel.

 

Catwalk Fashion Aarschot vindt u aan de Martelarenstraat 44 en is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Gelegen aan de N19 vindt u onze Aarschotse vestiging gemakkelijk vanuit Herselt, Westerlo, Geel, Gelrode, Wezemaal, Rotselaar en Leuven. Via de N10 bereikt u ons snel vanuit Scherpenheuvel-Zichem, Diest, Schaffen, Beringen, Lummen, Heist op den Berg, Boechout, Mortsel en Antwerpen.

 

Onze Catwalk Fashion vestiging te Geel is gelegen aan de Nieuwstraat 98. U bereikt onze winkel vlot met het openbaar vervoer en met de auto vanuit Turnhout en Herentals via de N19 en N13. Via de N71 vanuit Mol, Balen en Lommel en met de E313 vlakbij, kan u ons ook vanuit Antwerpen, Ranst, Olen, Westerlo, Tessenderlo, Beringen en Lummen gemakkelijk bereiken.

 

Catwalk Fashion Heist op den Berg ligt aan de Bergstraat 81 en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de wagen. Vanuit Booischot, Westmeerbeek, Westerlo, Geel, Beerzel, Putte en Mechelen volgt u de N15. Via de N10 bereikt u onze winkel vanuit Koningshooikt, Lier, Begijnendijk en Aarschot. Ook de E313 ligt niet al te veraf, zodat u ons ook vanuit Antwerpen, Ranst, Olen, Westerlo, Tessenderlo, Beringen en Lummen goed kan vinden. Hetzelfde geldt voor de E314 waardoor we goed aan te rijden zijn vanuit Rotselaar, Herent, Leuven en Diest.

 

De vestiging van Catwalk Fashion te Mol vindt u op de Statiestraat 17A en is makkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Vanuit Balen, Leopoldsburg, Dessel, Retie en Turnhout volgt u gewoon de N18. Via de N71 vindt u ons snel vanuit Geel, Lommel en Neerpelt. Met de E34 vlakbij, vindt u ons makkelijk vanuit Zandhoven, Lille, Arendonk en Eindhoven, en via de E313 vanuit Antwerpen, Ranst, Olen, Westerlo, Tessenderlo, Beringen en Lummen.

 

In Lier vindt u Catwalk Fashion aan de Antwerpsestraat 51. Ook deze locatie kan u zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereiken. Vanuit Duffel, Mechelen, Massenhoven, Zandhoven en Zoersel neemt u de N14. Komt u vanuit Boechout, Mortsel, Koningshooikt, Heist op den Berg, Begijnendijk of Aarschot, dan neemt u de N10. Via de E34/A13 vindt u ons vanuit Deurne, Wommelgem, Ranst, Grobbendonk en Herentals en via de E19 vanuit Antwerpen, Berchem, Edegem, Kontich en Rumst.

 

Catwalk Fashion Lommel is gelegen aan de Kerkstraat 18 en vlot te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Volgt u de N71 dan vindt u ons makkelijk vanuit Mol, Geel, Balen, Overpelt en Neerpelt. Via de N74 vanuit Hechtel-Eksel en via de N746 vanuit Leopoldsburg.

 

Graag tot binnenkort!

Meer

Social Media

Foto's

Interieur


Categorieën


Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar