Marrel schoenen & lederwaren

Antwerpsesteenweg 275 2390 Westmalle (Malle)

+32 33092808

Omschrijving

Welkom bij Marrel Schoenen en Lederwaren!

 

Op 11 maart 1989 maakte Els Geysen haar droom waar en opende een schoenenwinkel in Sint-Lenaarts. Later stapte ook echtgenoot Marc Mertens in de zaak. Onder impuls van hun gezamenlijke gedrevenheid, openden ze op 1 september 2001 een tweede winkel in Westmalle. Beide winkels liggen op amper 6 kilometer van elkaar. Met uitzondering van enkele kleine verschillen verkopen beide winkels zo goed als dezelfde collecties dames-, heren- en kinderschoenen.

 

Schoenen Marrel biedt schoenen voor het hele gezin. We zorgen bij de samenstelling van ons assortiment steeds voor een evenwichtige mix van hedendaagse modetrends en comfortabele pasvormen. In onze winkels in Sint-Lenaarts en Westmalle kan u tevens terecht voor een ruim aanbod schoenen geschikt voor losse steunzolen. Ons assortiment omvat gerenommeerde merken als Ara, Durea, Ecco, Footnotes, Gabor, Hispanitas, Mephisto, Nero Giardini, Olivier Strelli, Paul Green, Rieker, Rohde, Romagnoli, Rondinella, Stones and Bones, Van Bommel, Zinda enz.

 

Zeker ook voor kinderen is de juiste schoenkeuze cruciaal. We meten de voetjes van uw kind bewust manueel op, zodat we zelf door onze ervaring aanvoelen wat het geschikte model en de juiste maat voor uw kind is. Door nu te kiezen voor kinderschoenen van goede kwaliteit én in de juiste maat kan u voetproblemen in de toekomst vermijden! Met kinderschoenen van gespecialiseerde merken zit u wat kwaliteit, pasvorm én looks betreft helemaal goed!

 

Gestart in 1989 wil ook zeggen dat u bij ons op bijna 30 jaar ervaring mag rekenen. We nemen voor elke klant graag alle tijd en staan u graag met raad en daad bij om de juiste schoen te kiezen. Jammer genoeg is oprichtster Els Geysen op 11 november 2015, na een lange en oneerlijke strijd, overleden ten gevolge van kanker. Samen met het deskundig verkoopteam staan we elke dag klaar om u vakkundig advies te geven bij uw aankoop. Marc Mertens is het aanspreekpunt in de winkel in Sint-Lenaarts en Lisse, hun dochter, vind je vooral in Westmalle. Wij hechten veel belang aan de persoonlijke benadering en geven steevast het juiste onderhoudsadvies mee zodat u zo lang mogelijk plezier kan hebben van uw aankoop!

 

Kom gerust eens langs; wij helpen u graag!

 

U vindt Marrel Schoenen en Lederwaren aan de Kerkstraat 11 te Sint-Lenaarts. Dankzij de centrale ligging is deze winkel zowel met het openbaar vervoer als met de auto vlot te bereiken. Dankzij de rustige ligging is parkeren voor de winkel geen probleem. Bovendien is het elke donderdag markt in Sint-Lenaarts. Deze alom gekende markt vind je in onze straat, waardoor u gezellig winkelen op de markt kan combineren met een kijkje in onze winkel. Met de E19 vlakbij, bereikt u ons snel vanuit Antwerpen, Brasschaat, Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht en Meer. Ook de N14 ligt vlakbij zodat u ons gemakkelijk vanuit Zandhoven, Zoersel, Rijkevorsel, Hoogstraten en Minderhout kan vinden. Met de N12 dicht in de buurt rijdt u ook snel vanuit Schoten, Schilde, Malle, Beerse en Turnhout naar ons toe.

 

De vestiging van Marrel Schoenen in Westmalle is gelegen aan de Antwerpsesteenweg 275. Gelegen in het winkelcentrum van Westmalle, biedt dit filiaal u een echte shopervaring. Gelegen aan de N12 kan u ons zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk bereiken. Vanuit Schoten, Schilde, Malle, Beerse en Turnhout rijdt u zo naar ons toe. Ook de E34 en de E19 liggen in de buurt zodat u ons vlot vanuit respectievelijk Ranst, Zandhoven, Lille en Turnhout en Antwerpen, Brasschaat, Sint-Job-in-'t-Goor, Brecht en Meer kan bereiken. Vanuit Zandhoven, Zoersel, Rijkevorsel, Hoogstraten en Minderhout volgt u de N14.

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Marrel schoenen & lederwaren

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Marrel schoenen & lederwaren

Word fan op Facebook

Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

23 maart 2018

Grasstrepen? Sausvlekken? Zo krijg je alle vlekken uit kinderkleding

Kinderen en vlekken? Het blijft een topcombinatie. Van grasstrepen tot inktvlekken, met deze handige tips krijg je alle vlekken uit kinderkleding! Natte vlekken (saus, inkt…) First things first: van zodra je een vlek hebt gespot op de kleding van je kids, probeer je best z

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

22 maart 2018

What to wear: vrijdag 23 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)

22 maart 2018

Trend: de veterschoen (en zo draag jij hem)