Café Lunettes

Antwerpsesteenweg 300A 2390 Malle

+32 33123666

Omschrijving

CAFÉ LUNETTES, EEN UNIEK CONCEPT

 

Café Lunettes in Malle is precies wat de naam al doet vermoeden: een kwalitatieve optiek voor het hele gezin met de gemoedelijke gezelligheid van een koffiebar! Hier kan u onder de begeleiding van onze twee gediplomeerde opticiennes-optometristes in alle rust een nieuwe bril of zonnebril uitzoeken, vergezeld van een lekker tasje koffie.

 

DESKUNDIG ADVIES DOOR ERVAREN EXPERTS

 

Met meer dan 35 jaar ervaring in de brilmode, weten we precies welke bril u het best zal passen. Wij nemen echt de tijd voor iedere klant, en begeleiden u van A tot Z in het uitzoeken van uw nieuwe bril met aangepaste glazen. Omdat mode toch al onze hobby is, en we steeds de perfectie proberen na te streven voor uw zicht, volgen we gretig de vakliteratuur, seminaries en beurzen. Op aanvraag voorzien we ook een deskundige kleuranalyse en -advies.

 

AANBOD, FACILITEITEN, SPEELHOEKJE VOOR KINDEREN

 

Zowel dames, heren als kinderen kunnen hier terecht voor alles wat hun zicht aanbelangt: gespecialiseerde oogmeting met de autorefractometer om de sterkte van de glazen en de contactlenzen te bepalen, brilmonturen en -glazen, lenzen, aanpassingen van lenzen, zonnebrillen, accessoires en onderhoudsproducten. Hoge kwaliteitsglazen worden aan een betaalbare prijs aangeboden. We hebben ook alle merken contactlenzen in huis! Voor de kinderen is er een uitgebreide collectie kinderbrillen en kinderzonnebrillen. Bovendien is er voor de kinderen een gezellig kinderhoekje.

 

DAMESBRILLEN, HERENBRILLEN EN KINDERBRILLEN

 

In ons aanbod hebben we voor ieder wat wils, in iedere prijsklasse. We delen onze collecties brillen op in 4 segmenten. Enerzijds zijn er de gegeerde designers. Deze brilmonturen zijn kleurrijk, innovatief, verfijnd, een statement als het ware. In dit segment hebben we een uitgebreide collectie damesbrillen, herenbrillen en zonnebrillen van grote merken zoals Michael Kors, Theo, Anne et Valentin, Façe à Façe , Lafont, Cazal, Silhouette,... Anderzijds zijn er de 'haute couture' brillen en zonnebrillen van de grote modehuizen zoals Armani, Prada, Dior, Gucci, Tom Ford, Jimmy Choo, Saint Laurent,... Toch hebben we zeker niet alleen een aanbod brilmonturen in de hogere prijsklasse. Ook binnen de luxueuze brilmerken zijn er zeer betaalbare slagjes te slaan. Tenslotte is er een bijzonder aantrekkelijke collectie in jonge, trendy en sportievere brillen en kinderbrillen van onder meer Diesel, Ray-Ban, Superdry, Hilfiger, Façonnable, Paul & Joe, Youpi, BBig, Vingino,...

 

NIET DE DUURSTE, WEL GEGARANDEERDE KWALITEIT EN SERVICE

 

Toegegeven, een mooie, comfortabele en duurzame bril is niet altijd goedkoop. Maar laat u niet vangen aan de reclamespots. Bij Café Lunettes bent u niet noodzakelijk duurder af dan bij de gekende optiekketens. Maar u bent hier wel zeker van een feilloze service en kwaliteit, het draagcomfort en de duurzaamheid van de producten.

 

GRATIS PROFESSIONELE OOGMETING

 

Eerst en vooral dienen we aan de hand van een gratis oogmeting te bepalen welke sterkte glazen of lenzen u nodig heeft. Dit gebeurt met de autorefractometer, waarna een verfijning volgt met de phoropter en een pasbril. Aangezien we graag nauwkeurig te werk gaan, werken we hiervoor liefst op afspraak. Ook de eerste oogmeting om de sterkte van uw contactlenzen te bepalen is volledig gratis. U ontvangt eveneens een gratis proefpakket lenzen naar wens (daglenzen, maandlenzen, torische- of multifocale contactlenzen) maar hiervoor dient u wel een afspraak te maken.

 

Voor een medisch oogonderzoek stapt u beter eerst binnen bij een oogarts. Café Lunettes is wel aangesloten bij alle ziekenfondsen.

 

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

 

Wenst u een bezoek te brengen aan onze gezellige optiek? Café Lunettes is gelegen op de Antwerpsesteenweg 300A in Malle, op slechts een klein halfuurtje rijden van Antwerpen, Brasschaat, Schilde, Zandhoven, Herentals en Turnhout.

 

Wij kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen en u te begeleiden in het vinden van de perfecte bril, zonnebril of contactlenzen!

Meer

Social Media

Foto's

Collectie


Blog

nieuwe collectie

Dec 01, 2014 om 08:00 am

Wij zijn zeer verheugd u te melden dat Chanel vanaf nu ook deel uitmaakt van onze ruime collectie.

Kom deze zeker eens bewonderen, wij zetten alvast een tasje koffie voor u klaar.

Less Verder

Categorieën


Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

Trend: zo draag je beige op een stijlvolle manier

4 februari 2019

Trend: zo draag je beige op een stijlvolle manier

Zo combineer je prints met elkaar

2 februari 2019

Zo combineer je prints met elkaar