Wiegske ('t)

Bredabaan 509 2170 Merksem

+32 36458607

+32 36458607

Omschrijving

't Wiegske is een centraal gelegen topzaak te Merksem met een divers aanbod. Eerst en vooral zijn wij een speciaalzaak voor schooluniformen: wij stomen de schoolgaande jeugd maar al te graag klaar; bijna alle uniformen van scholen te Antwerpen zijn bij ons te verkrijgen. Overigens bieden wij nachtkledij van topkwaliteit, denk maar aan de hippe items van bijvoorbeeld Woody: dit gerenommeerd merk biedt nachtkleding voor het ganse gezin.

 

't Wiegske heeft tevens een degelijk gamma aan ondergoed voor dames, heren, kinderen en jeugd. Hier vind je toffe boxershorts van Björn Borg ,Muchachomalo en een ruim aanbod aan eerste bh'tjes van Woody..

 

Kortom, t' Wiegske is een speciaalzaak voor uniformen, nachtkleding en ondergoed. Kom zeker eens langs bij ons in de winkel en/of bekijk onze webshop! Hier kun je zelfs vanuit je eigen zetel jouw favoriete artikelen in huis halen. Ontdek het vlug…

 

ww.wiegske.be

 

Meer

Social Media

Blog

Woody helpt bij een goede nachtrust: Wereld Slaapdag 13 maart

Mar 11, 2015 om 08:00 am

Op vrijdag 13 maart 2015 wordt nu al voor de 8ste keer de WERELD SLAAPDAG georganiseerd. Op deze dag wordt stilgestaan bij het belang van een goede nachtrust voor een gezonde levensstijl. Dit jaar luidt het motto “When sleep is sound, health and happiness abound”

(Een goede slaap brengt gezondheid en geluk).

Hoeveel uren slaap je nodig hebt, hangt af van je leeftijd. Baby’s slapen zo’n 14 tot 17 uur per dag; peuters tussen 1 en 3 jaar zo’n 12 tot 14 uur; kleuters van 3 tot 6 jaar zo’n 12u en schoolkinderen van 6 tot 12 jaar hebben nog zo’n 10 tot 11 uur slaap per dag nodig.

Het is niet altijd even gemakkelijk om je kinderen ervan te overtuigen dat ze voldoende moeten slapen. WOODY helpt bij het ontwikkelen van een goed slaapritueel. Woody nachtkleding is herkenbaar aan de grappige beestjes, de bijhorende verhaaltjes en ‘glow in the dark’-oogjes.

Gaan slapen wordt op die manier iets leuks.

Nog een leuke pyjama voor je kind nodig? Kom eens bij ’t Wiegske langs en laat je verrassen door de uitgebreide en vrolijke collectie Woody nachtkleding!

Bij ons kan je overigens ook terecht voor de nieuwe lentecollectie UNIFORMEN, bestaande uit jassen, bermuda’s, rokken en pulls.

Klik hier en bezoek onze online shop

Less Verder

Video's

Voorstelling Wiegske ('t)


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Voorstelling Wiegske ('t)


Word fan op Facebook

Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit