Nuance Schoonheidssalon

Edegemsestraat 55 2640 Mortsel

+32 34599950

Omschrijving

Jaren ervaring maken ons team zo succesvol. Met een uitgebreide kennis van onze topproducten kennen wij altijd het juiste antwoord op uw vragen. Jaarlijks volgt ieder van ons team de gepaste cursussen om altijd up to date te blijven. Zo zijn we bij Nuance steeds op de hoogte van nieuwe producten en snufjes in de estheticawereld. Tijdens onze verzorgingen geven wij uw huid een aangepaste analyse zodat de juiste producten geadviseerd worden bij uw huid.

Ons Nuance-team Caroline, Lin, Véronique en Babette staan steeds met de glimlach voor u klaar!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Nuance Schoonheidssalon

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Nuance Schoonheidssalon

Promoties

Geef je huid een boost met onze uitzonderlijke actie

Geef je huid een boost met onze uitzonderlijke actie

Je huid op en top voorbereiden op een koude winter? Geef je huid een boost met een exclusieve ‘future solution LX’ gelaatsverzorging van Shiseido die alleen bij Nuance verkrijgbaar is. Wat deze behandeling precies doet? De producten van het ‘future solution’ gamma laten je huid stralen, voeden tot diep in de cellen, herstellen de schade van de zomer, gaan het verouderingsproces tegen, zorgen voor een jeugdige uitstraling en maken je huid klaar voor komende winter. Deze luxueuze producten zijn niet voor niets deel van de bestverkochte anti-aging lijn. Jezelf in de watten leggen? Kom in oktober en november genieten van onze uitzonderlijke en eenmalige actie. Voor een behandeling van anderhalf uur betaal je nu 89 euro in plaats van 125 euro (zolang de voorraad van onze producten strekt). Bovendien brengen wij tijdens de behandeling nog een exclusief vliesmasker aan om je huid extra te verzorgen.

Bezoek onze website

Waar?Blog

Tip: langdurig genieten van mooi verzorgde nagels

Oct 05, 2018 om 08:00 am

Laat de herfst starten met een nieuw mooi kleurtje op uw nagels. Wil u graag wekelijks wisselen van look of toch liever wat langer genieten van uw mooi verzorgde nagels?

U kan kiezen voor een “longwear” nagellak met een hoogglans afwerking of toch liever een So Polish lak die onmiddellijk droog is en ongeveer 10 dagen of langer perfect blijft zitten.

Voor diegene die graag hun mooie kleur een maand willen houden zijn er natuurlijk ook de gelnagels.

Nog een “weetje”, onze kleuren zijn zowel in longwear nagellak beschikbaar als in So Polish en gel.

Less Verder

Word fan op Facebook

Keywords


Meer

Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

25 september 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

24 september 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Zo maak je komaf met prikkende truien

1 oktober 2018

Zo maak je komaf met prikkende truien