Nuance Schoonheidssalon

Edegemsestraat 55 2640 Mortsel

+32 34599950

Omschrijving

Jaren ervaring maken ons team zo succesvol. Met een uitgebreide kennis van onze topproducten kennen wij altijd het juiste antwoord op uw vragen. Jaarlijks volgt ieder van ons team de gepaste cursussen om altijd up to date te blijven. Zo zijn we bij Nuance steeds op de hoogte van nieuwe producten en snufjes in de estheticawereld. Tijdens onze verzorgingen geven wij uw huid een aangepaste analyse zodat de juiste producten geadviseerd worden bij uw huid.

Ons Nuance-team Caroline, Lin, Véronique en Lina staan steeds met de glimlach voor u klaar!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Nuance Schoonheidssalon

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Nuance Schoonheidssalon

Promoties

Shiseido verwendag op 2 juni en Sisley week

Shiseido verwendag op 2 juni en Sisley week

Op zaterdag 2 juni verwent onze Shiseido-specialiste alle klanten met een gelaatsverzorging of maquillage. Daarnaast biedt Shiseido ook wetenschappelijk geavanceerde oplossingen voor zonbescherming. De producten verenigen innovatieve zonneschermtechnologie met beschermende en op stress reagerende huidverzorging. Zo geniet je straks zorgeloos van de mooie zomer.

Wil je genieten van een gratis gelaatsverzorging of maquillage met de nieuwe Shiseido zomerproducten? Maak dan snel een afspraak via info@nuance-beauty.be.

Sisley-fans, opgelet! Van 5 tot 9 juni organiseren we onze Sisley week. Onze Sisley-specialiste komt je meer vertellen over de nieuwste producten, zoals het Hydra Global Serum. Dit product herstelt de natuurlijke hydratatiemechanismen van de huid, voor een intense en continue anti-aginghydratatie.

Wil je in de watten gelegd worden en je huid zomerklaar laten maken? Maak een afspraak via info@nuance-beauty.be.

Bezoek onze website

Schrijf u in

Waar?Geniet van een WASO gelaatsreiniging

Geniet van een WASO gelaatsreiniging

Voor alle vrouwen en mannen tot 28 jaar heeft Shiseido het WASO-gamma op de markt gebracht. 100% natuurlijk en dankzij zijn handige verpakking letterlijk op maat van jongeren. Onze klanten kunnen genieten van een WASO-gelaatsreiniging voor €25. Bij aankoop van 3 producten krijg je de verzorging gratis.

Voor de klanten die geen verzorging willen, maar toch de producten willen proberen, hebben we nu een WASO starterskit voor €20. De producten zijn 100% biologisch, zonder parfum, zonder parabenen en zonder mineralen.

Tot binnenkort en veel succes!

Bezoek onze website

Waar?Word fan op Facebook

Categorieën


Keywords


Meer

Meest populair

Wedding season: dit betekenen die ingewikkelde dresscodes

27 mei 2018

Wedding season: dit betekenen die ingewikkelde dresscodes

Huwelijksuitnodiging in de brievenbus gekregen? Moeilijke modetermen als ‘business formal’ of ‘black tie’ zijn geen uitzondering. Uitprinten en shoppen: dit betekenen die ingewikkelde dresscodes! White tie Chiquer dan chique, dat kenmerkt de dresscode ‘white tie’

Deze kledij beschermt je speelvogels het best tegen de zon

25 mei 2018

Deze kledij beschermt je speelvogels het best tegen de zon

Handig: deze kleur schoenen kun je met alles combineren

25 mei 2018

Handig: deze kleur schoenen kun je met alles combineren