Klein Londen

Nestor De Tièrestraat 135 9700 Oudenaarde

+32 55317535

Omschrijving

Welkom bij Klein Londen!

 

Man of vrouw? Trendy, klassiek, casual, city of echt feestelijk: jij kiest. Mix onze collecties volgens jouw smaak. Neus rustig rond in de meer dan 1.000 vierkante meter grote winkelruimte en vraag gepast stijladvies aan ons personeel. Ons doel? Jou mooi maken!

 

Elke vrouw haar stijl … Het ene moment casual, het andere strak in een mantelpak en ’s avonds hypervrouwelijk voor die party die je niet wil missen … Wij hebben het allemaal. En soms mixen we alles gewoon door elkaar totdat we de look vinden die jou het meest flatteert.

 

Elke man zijn comfort … Shoppen hoeft niet lang te duren. Wij luisteren, stellen enkele stuks voor en jij kiest. Scoor met comfortabele kledij: of het nu een jeansbroek is of een kostuum voor je job of een avondfeest. Wij kleden elke man, voor elke gelegenheid.

 

Of je nu komt voor ons ruim assortiment, ons eerlijk en professioneel stijladvies of ons eigen retoucheatelier: bij Klein Londen ga je steeds goedgemutst de deur uit.

 

Je vindt ons in de Nestor De Tièrestraat 135 in Oudenaarde. De winkel is vlot bereikbaar met de wagen én het openbaar vervoer – er is een bushalte op enkele meters van onze deur. Oudenaarde, hoofdstad van de Vlaamse Ardennen, is trouwens op zich al een uitstapje waard! Bovendien ligt de stad vlakbij de E40 en de E17 – ideaal dus voor wie vanuit Oost- en West-Vlaanderen komt. Shoppers vanuit Gent bereiken ons het snelst via de N60 en vanuit Aalst is de N46 je beste route.

 

Tot snel!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Klein Londen

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Klein Londen

Foto's

Collectie


Word fan op Facebook

Keywords


Meer

Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity stylisteÂ

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Blikdicht of doorschijnend? Deze panty past het best bij je outfit

13 november 2018

Blikdicht of doorschijnend? Deze panty past het best bij je outfit