Babyspeciaalzaak 't Kapoentje

Donklaan 186 9290 Overmere

+32 93676798

Omschrijving

Welkom bij Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje! Wij hebben alles voor uw baby… en meer!

 

Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje bestaat al ruim 30 jaar en is uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Overmere-Donk (Berlare) en omstreken. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in deze zaak, kreeg ik in 2008 de kans om de winkel over te nemen. Ik had de microbe te pakken en aarzelde geen moment!

 

In onze winkel vindt u een grote keuze aan producten en merken die alles te maken hebben met de wondere wereld van uw baby of kind. We hebben een leuk assortiment kleding voor kindjes van 0 tot 8 jaar van merken zoals Noppies, Babyface, Lilliputiens, Woody, Blablabla, Noukies enz. Daarnaast vindt u bij ons ook alles voor uw baby-uitzet. Van een prachtige kamer voor de kleine tot buggy’s en kinderwagens, autostoelen en een uitgebreid assortiment veiligheidsvoorzieningen. Ook voor voeding, verzorging en speelgoed kan u bij ons terecht!

 

Wilt u uw geboortelijst bij ons leggen? Goed idee! Graag maken we met jullie een afspraak zodat we jullie zo goed mogelijk kunnen begeleiden bij het uitkiezen van artikelen voor de geboortelijst. Bovendien geniet u van 10% korting op de aangekochte artikelen. U kan bij ons ook altijd na sluitingstijd afspreken voor uw geboortelijst!

 

Dankzij onze ruime ervaring in de babywereld, mag u van ons ook een goed en eerlijk advies verwachten over de producten en trends.

 

Bent u op zoek naar een leuk cadeautje, kleding of speelgoed? Bij Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje moet u zijn!

 

Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groeten, Kim

 

U vindt Babyspeciaalzaak ’t Kapoentje op Donklaan 186 in Overmere-Donk, nabij Berlare. U kan zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk naar ons toe komen. Uw auto kan u parkeren op onze ruime parking aan de winkel. Komt u vanuit Zele, Destelbergen of Gent dan kan u de N445 volgen. Vanuit Lokeren en Wetteren rijdt u snel naar ons via de N407, vanuit Dendermonde, Lebbeke en Asse via de N47 en vanuit Wichelen, Lede en Aalst via de N442. Ook de E17 ligt vlakbij, zodat u ons snel vanuit Gent, Lokeren, Waasmunster, Hamme, Sint-Niklaas, Haasdonk, Kruibeke, Zwijndrecht en Antwerpen kan bereiken.

Meer

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Babyspeciaalzaak 't Kapoentje

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Babyspeciaalzaak 't Kapoentje

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar