New Generation Kapsalons

Kerkstraat 40 2970 's Gravenwezel

+32 36855862

Omschrijving

Wij ‘’coifferen’’ niet, wij creëren! Zo luidt de slogan van New Generation.

 

Bij elk van de 5 New Generation kapsalons (Borgerhout, Kapellen, 's Gravenwezel, Westmalle, Wilrijk) behandelt men je haar steeds met respect. Voor een échte modieuze snit kan je bij New Generation voor het 'Logic Styling'-prinicpe kiezen. D.w.z. je haren niet overdreven manipuleren of oubollig in de plooi laten leggen, maar de natuurlijke en logische groei van je haarwortel en haarsturctuur volgen. Een creatie die natuurlijk en modieus oogt en zeer belangrijk... een kapsel dat jij thuis zelf perfect in model krijgt en er identiek hetzelfde uitziet als op het moment dat je bij New Generation naar buiten stapt na een kappersbeurt! De medewerkers van New Generation zijn ook stuk voor stuk door Robert en Yannick, de eigenaars uigekozen.

 

Het professioneel en ervaren team van New Generation staat altijd klaar om naar uw wensen te luisteren en deze op een zo persoonlijke en individuele manier te vervullen. Ben je op zoek naar een nieuw kapsel of de nieuwste haarmode? Ook dan geven wij graag advies en bieden we een ruime keuze aan ideeën en vormen aangepast aan de laatste trends. Wij zijn ook regelmatig aanwezig op de grote shows in Londen, Parijs, Bologna, New York,... Hierdoor zijn wij perfect op de hoogte van de nieuwigheden in de kapperswereld, van de laatste kleurentrends tot de nieuwste snitten.

 

Voor onze tarieven hanteren wij een menu-systeem. Ontdek snel op onze site welk menu het best bij jou past. Het basic menu, het perfect menu, het wellness menu, of het luxe menu? Bij New Generation besteden wij ook veel aandacht aan de studenten, jullie kunnen tot 23 jaar genieten van een speciaal studententarief aan 20% op de snit en brushingmenu’s en -15% op onze kleurmenu’s.

Meer

Social Media

Blog

EEN AFSPRAAK MAKEN (zie hier)

Jan 20, 2016 om 08:00 am

BIJ VOOKEUR OP AFSPRAAK op donderdag, vrijdag én zaterdag vanaf januari 2016! Telefonisch én binnenkort ONLINE!

Alle afspraken voor kleuringen, balayages, extensions, metamorfoses, enz. ...

dienen sowieso telefonisch gemaakt te worden (o.w.v. de juiste tijdsbepaling)!

Afspraken voor Snit- en Brushingdiensten

kunnen zowel telefonisch (en online vanaf februari)!

Salon Borgerhout

Lt. Lippenslaan 2

03 235 57 25

Salon Wilrijk

Prins Boudewijnlaan 150

03 458 59 51

Salon Kapellen

Hoevensebaan 213

03 605 80 10

Salon Westmalle

Brechtsesteenweg 2

03 312 00 32

Salon 's-Gravenwezel

Kerkstraat 40

03 685 58 62

Less Verder

Categorieën


Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit