Pastel Lingerie

Turnhoutsebaan 145 2970 Schilde

+32 33832779

Omschrijving

Bij Pastel Lingerie vindt u de mooiste collecties lingerie,nachtkleding en beachwear voor zowel jonge vrouwen als voor dames.

Met bekende merken zoals Chantelle en Simone Pérèle ,de perfecte klassiekers, en Twin-Set, Heidi Klum, Princesse Tam Tam, Stella McCartney , Hanky Panky enz. als toonaangevende musthaves voor de fashionista’s gaan wij ieder seizoen opnieuw op zoek naar leuke en nieuwe merken om iedere vrouw zowel overdag als ’s nachts te laten stralen. Ook de jonge meisjes worden niet vergeten: met toffe merken zoals Banana Moon , Sundek, Kiwi enz. kunnen ook zij hun hartje ophalen bij Pastel Lingerie.

Elk nieuw zomerseizoen dompelen wij u onder in een grote keuze badmode met merken zoals Banana Moon, Twin Set, Seafolly, Kiwi, Exilia, Livia, Kuny, Princesse Tam Tam, Essentiel Beach, Empreinte enz. U vindt ook de aangepaste kleedjes, tuniques en shorts om met een perfect koffer naar uw zomerbestemming te reizen.

Voor nachtkleding letten we vooral op comfort en kwaliteit , maar ook hier zie je de persoonlijke uitstraling van Pastel Lingerie . Met merken zoals Le Chat, Cyell, Twin Set, Princesse Tam Tam , Skiny enz. kunt u ook hier kiezen voor mooie en comfortabele pyjamas en homewear.

Naast het ruime aanbod en cup maten van A tot E biedt Pastel Lingerie ook persoonlijk en professioneel advies. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een uitstekend oog wat betreft pasvorm en comfort . Wanneer u binnenkomt ,valt onmiddellijk de warme en gezellige sfeer op die de trend van onze collecties goed weergeeft. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich tijdens het passen kan thuis voelen en dat u in alle rust uw keuze kan maken.

Bij ons om de hoek vindt u voldoende parkeergelegenheid.

Tot binnenkort!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van Pastel Lingerie

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van Pastel Lingerie

Word fan op Facebook

Meest populair

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

18 november 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Waarom al je hoop op je anti-agingcrème vestigen als je je ook gewoon jonger kunt kleden? Vervang de boosdoeners in je kleerkast met een jonger ogende variant voor instant resultaat! Blouses met een strik(kraag) Blouses met een strik verouderen volgens celebrity styliste

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen