Scalini

Paalstraat 63 2900 Schoten

+32 36581554

Omschrijving

Scalini heeft al sinds 1985 een vaste stek in de paalstraat. Ook de vele klanten van buiten schoten vinden hun weg naar Scalini. Daar zal de goede reputatie die de winkel in de loop der jaren heeft opgebouwd ook wel voor iets tussenzitten. Je wordt hier immers uiterst vriendelijk ontvangen en nog belangrijker: wij staan je bij met raad en daad. Geen agressieve verkoop maar wel professioneel advies. De collectie is opgebouwd rond kwaliteitsmerken die betaalbaar zijn. Maar het idee achter de winkel is dat modieuze vrouwen van alle leeftijden hier iets naar hun zin kunnen vinden. Ben je op zoek naar een handtas? Ook hiervoor kan je bij ons terecht, je vindt zeker iets is ons uitgebreid gamma.

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

VOORSMAAKJE NIEUW WINTERSEIZOEN

Jun 04, 2012 om 12:07 pm

Voor de dames en heren die steeds als eerste de nieuwste trends volgen, bieden wij al een voorsmaakje van het NIEUWE WINTERSEIZOEN.

Enkele items uit de wintercollectie, voor hem en voor haar, kan u reeds bij ons in de winkel ontdekken.

Een TRENDY UGG of stijlvolle handtas? Wilt u als eerste stralen in één van onze winterschoenen, spring dan zeker eens binnen!

Klik HIER en bezoek onze website >>

http://www.tassenschoenen.be/

Less Verder

Word fan op Facebook

Meest populair

Deze lingerie draag je onder witte kleding

9 juli 2018

Deze lingerie draag je onder witte kleding

Geen enkele kleur die meer ‘zomer’ uitstraalt dan wit. Zichtbaar ondergoed kan je all-white outfit verpesten. Deze lingerie draag je onder witte kleding! De juiste kleur Wist je dat witte lingerie echt geen goed idee is onder je witte outfits? Je kiest beter voor nude, h

Zo komen je kleren kreukvrij uit je reiskoffer

5 juli 2018

Zo komen je kleren kreukvrij uit je reiskoffer

Stevige billen? Dit is de grootste fout bij het shoppen van een bikini

1 juli 2018

Stevige billen? Dit is de grootste fout bij het shoppen van een bikini