Scalini

Paalstraat 63 2900 Schoten

+32 36581554

Omschrijving

Scalini heeft al sinds 1985 een vaste stek in de paalstraat. Ook de vele klanten van buiten schoten vinden hun weg naar Scalini. Daar zal de goede reputatie die de winkel in de loop der jaren heeft opgebouwd ook wel voor iets tussenzitten. Je wordt hier immers uiterst vriendelijk ontvangen en nog belangrijker: wij staan je bij met raad en daad. Geen agressieve verkoop maar wel professioneel advies. De collectie is opgebouwd rond kwaliteitsmerken die betaalbaar zijn. Maar het idee achter de winkel is dat modieuze vrouwen van alle leeftijden hier iets naar hun zin kunnen vinden. Ben je op zoek naar een handtas? Ook hiervoor kan je bij ons terecht, je vindt zeker iets is ons uitgebreid gamma.

Meer

Social Media

Blog

VOORSMAAKJE NIEUW WINTERSEIZOEN

Jun 04, 2012 om 12:07 pm

Voor de dames en heren die steeds als eerste de nieuwste trends volgen, bieden wij al een voorsmaakje van het NIEUWE WINTERSEIZOEN.

Enkele items uit de wintercollectie, voor hem en voor haar, kan u reeds bij ons in de winkel ontdekken.

Een TRENDY UGG of stijlvolle handtas? Wilt u als eerste stralen in één van onze winterschoenen, spring dan zeker eens binnen!

Klik HIER en bezoek onze website >>

http://www.tassenschoenen.be/

Less Verder

Word fan op Facebook

Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

Trend: zo draag je beige op een stijlvolle manier

4 februari 2019

Trend: zo draag je beige op een stijlvolle manier