La Boté

Louis Van Bauwelstraat 20 2222 Wiekevorst

+32 14262941

Omschrijving

Onze grote droom eindelijk gerealiseerd

 

Al sinds haar kindertijd droomde Sabine Aerts van een eigen winkel, uiteraard vol met aansprekende vrouwenspulletjes. Begin 2013 realiseerde ze eindelijk haar grote droom: La Boté. Ze kreeg daarbij de volle steun van echtgenoot Koen die achter de schermen de administratie verzorgt en de cijfers doet kloppen.

 

Zoals ze het liefst zelf winkelt

Sabine kneedde La Boté naar wat volgens haar de perfecte vrouwenwinkel moet zijn. Een sfeer- en stijlvolle ruimte waar iedereen zich welkom voelt om geregeld langs te komen en vrijblijvend de nieuwe spulletjes te ontdekken.

 

De wisselende seizoenscollecties met damesschoenen, handtassen en accessoires liggen in de winkel uitgestald zodat iedereen op eigen tempo de vele mogelijkheden kan bekijken. In La Boté lopen geen opdringerige winkeldames rond, wel treft u er Sabine, Monique, Maria of Marleen die u graag persoonlijk adviseren wanneer u dat wenst.

 

Voortdurend op zoek

Sabine en Koen reizen geregeld naar binnen- en buitenlandse modebeurzen. Gefascineerd door de laatste trends en verrassende nieuwigheden, zoeken ze voortdurend naar nieuwe collecties voor La Boté. Vooraleer een schoenenmerk in de winkel belandt, draagt Sabine deze zelf zodat ze perfect weet waarover ze praat.

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van La Boté

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van La Boté

Foto's

Interieur


Blog

win - win - win

Mar 30, 2017 om 08:00 am

Woensdag 5 april organiseren we een Late Night Shopping bij Schoenen Kellens (GENK) van 19u00 tot 22u00 i.s.m. Lingerie Marim (Shopping I).

Ingrediënten voor een leuke avond: rustig kiezen met een hapje en een drankje, gratis lingerieadvies van een specialiste en de winnaar van onze FB actie wordt bekend gemaakt op deze avond. Hou onze FBpagina dus zeker in de gaten! Aan de kassa hebben we nog een extra verrassing voor jou, dus redenen genoeg om deze datum alvast te blokkeren in je agenda.

Wil je dit niet missen?

Iedereen is welkom.

Wij kijken er alvast naar uit!

Het Schoenen Kellens team

Less Verder

Video's

Wonders


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Wonders


Word fan op Facebook

Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

25 september 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

24 september 2018

Deze kledingstukken doen je ouder lijken

Zo weet je zeker dat je kind de juiste schoenmaat draagt

19 oktober 2018

Zo weet je zeker dat je kind de juiste schoenmaat draagt