La Boté

Louis Van Bauwelstraat 20 2222 Wiekevorst

+32 14262941

Omschrijving

Onze grote droom eindelijk gerealiseerd

 

Al sinds haar kindertijd droomde Sabine Aerts van een eigen winkel, uiteraard vol met aansprekende vrouwenspulletjes. Begin 2013 realiseerde ze eindelijk haar grote droom: La Boté. Ze kreeg daarbij de volle steun van echtgenoot Koen die achter de schermen de administratie verzorgt en de cijfers doet kloppen.

 

Zoals ze het liefst zelf winkelt

Sabine kneedde La Boté naar wat volgens haar de perfecte vrouwenwinkel moet zijn. Een sfeer- en stijlvolle ruimte waar iedereen zich welkom voelt om geregeld langs te komen en vrijblijvend de nieuwe spulletjes te ontdekken.

 

De wisselende seizoenscollecties met damesschoenen, handtassen en accessoires liggen in de winkel uitgestald zodat iedereen op eigen tempo de vele mogelijkheden kan bekijken. In La Boté lopen geen opdringerige winkeldames rond, wel treft u er Sabine, Monique of Ilse die u graag persoonlijk adviseren wanneer u dat wenst. In het weekend worden ze bijgestaan door jobstudenten Kato en Lize.

 

Een tweede winkel met betaalbare dameskleding

In 2018 kreeg La Boté er een zusje bij: La Boté mode. In deze winkel, op een steenworp van La Boté, vind je toffe en betaalbare dameskleding voor jong en oud. Om voor ieder wat wils te bieden, zijn er ook verschillende merken met grote maten. De collectie wordt wekenlijks aangevuld, zodat u regelmatig de nieuwigheden kan komen ontdekken en dat in een ongedwongen, vrijblijvende sfeer. Bij ons is echt iedereen welkom.

 

 

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Newsletter

Schrijf je in op de nieuwsbrief van La Boté

Schrijf je uit op de nieuwsbrief van La Boté

Foto's

Video's

Wonders


Download Video: click and Download Video,

  • (thumbnail)

    Wonders


Word fan op Facebook

Meest populair

Dit worden dé modetrends van 2019

2 januari 2019

Dit worden dé modetrends van 2019

Ook zo benieuwd wat de modewereld in 2019 in petto heeft? Van sierlijke ruches tot de heropleving van neonkleurige items, dit worden dé modetrends van 2019! Sierlijke ruches Ruches zorgen voor een speelse en frivole toets in je outfit. Zowel bij de accessoires als bij kled

Zo draag je de kleur van 2019: koraal

28 december 2018

Zo draag je de kleur van 2019: koraal

Dit jeansmodel hangt in 2019 in de kleerkast van alle vrouwen

10 januari 2019

Dit jeansmodel hangt in 2019 in de kleerkast van alle vrouwen