Top Running - Coninx Orthopedie

Nijverheidsstraat 4 2990 Wuustwezel

+32 36699253

Omschrijving

De oorsprong van Top Running ligt in de sport. Twintig jaar later kwam daar Coninx Orthopedie bij, hetgeen een bijzonder concept deed ontstaan:

gaat het nu over sporten of bewegen in ons dagelijks leven, wij vertrekken vanuit de bewegende mens en bekijken het geheel!

Wij bieden sport- en wandelschoenen, aangepast aan ieders individu. Tevens verschaft Coninx Orthopedie steunzolen tot orthopedische schoenen. We zoeken naar de ideale combinatie tussen biomechanica en pasvorm. Onze klanten krijgen niet enkel aangepaste schoenen maar ook professionele service en nazorg. Dit zijn essentiële aandachtspunten! Dus kom jouw ideale schoenen halen bij Top Running! Steeds testen wij de schoenen uit op de loopband.

Top Running – Coninx Orthopedie staat voor kwaliteit en service, voldoet aan een Riziv nummer en aan de SEMH-normen voor orthopedie. Ons team werkt volgens de meest recente kwaliteitsnormen in de branche. Ook werken we samen met een betrouwbaar netwerk van specialisten!

Tot op de dag van vandaag hebben we een doel: iedereen kan bewegen! Ongeacht de leeftijd, wij helpen de mensen om in beweging te blijven of weer in beweging te komen!

Meer

Social Media

Blog

ZEG VAARWEL TEGEN PIJNLIJKE VOETEN

Oct 11, 2013 om 10:44 am

Een goede schoen moet een goede indruk maken en de hele dag lang prettig zitten, want wat je aan je voeten draagt zegt veel over jou.

Daarom werken Classicwalker, Mywalker en Stretchwalker samen met topdesigners die al hun kennis en passie verwerken in deze drie merken. De Walker-collecties zijn daarom niet alleen comfortabel en technisch vooruitstrevend,maar ook modern en stijlvol. Welk merk jij ook verkiest, zeg alvast maar vaarwel tegen pijnlijke voeten.

Kom dus snel langs om onze collectie te ontdekken, en ga stijlvol, maar vooral comfortabel door het leven. Wij adviseren u graag!

Klik HIER om onze website te bezoeken>>

Less Verder

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

28 januari 2019

Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat

Ondanks de ijzige temperaturen kan het geen kwaad om te beginnen dagdromen over rokjesweer. Geen idee welk model jouw figuur flatteert? Dit is dé rok waar elke vrouw mee staat!   Midi to the rescue Welk type figuur je ook hebt, een midi-lengte (strak of los rond je benen)

Dit zijn dé prints van het voorjaar

22 januari 2019

Dit zijn dé prints van het voorjaar

3 keer anders: een volledig zwarte outfit

24 januari 2019

3 keer anders: een volledig zwarte outfit