Top Running - Coninx Orthopedie

Nijverheidsstraat 4 2990 Wuustwezel

+32 36699253

Omschrijving

De oorsprong van Top Running ligt in de sport. Twintig jaar later kwam daar Coninx Orthopedie bij, hetgeen een bijzonder concept deed ontstaan:

gaat het nu over sporten of bewegen in ons dagelijks leven, wij vertrekken vanuit de bewegende mens en bekijken het geheel!

Wij bieden sport- en wandelschoenen, aangepast aan ieders individu. Tevens verschaft Coninx Orthopedie steunzolen tot orthopedische schoenen. We zoeken naar de ideale combinatie tussen biomechanica en pasvorm. Onze klanten krijgen niet enkel aangepaste schoenen maar ook professionele service en nazorg. Dit zijn essentiële aandachtspunten! Dus kom jouw ideale schoenen halen bij Top Running! Steeds testen wij de schoenen uit op de loopband.

Top Running – Coninx Orthopedie staat voor kwaliteit en service, voldoet aan een Riziv nummer en aan de SEMH-normen voor orthopedie. Ons team werkt volgens de meest recente kwaliteitsnormen in de branche. Ook werken we samen met een betrouwbaar netwerk van specialisten!

Tot op de dag van vandaag hebben we een doel: iedereen kan bewegen! Ongeacht de leeftijd, wij helpen de mensen om in beweging te blijven of weer in beweging te komen!

Meer

Winkelinformatie

Social Media

Blog

ZEG VAARWEL TEGEN PIJNLIJKE VOETEN

Oct 11, 2013 om 10:44 am

Een goede schoen moet een goede indruk maken en de hele dag lang prettig zitten, want wat je aan je voeten draagt zegt veel over jou.

Daarom werken Classicwalker, Mywalker en Stretchwalker samen met topdesigners die al hun kennis en passie verwerken in deze drie merken. De Walker-collecties zijn daarom niet alleen comfortabel en technisch vooruitstrevend,maar ook modern en stijlvol. Welk merk jij ook verkiest, zeg alvast maar vaarwel tegen pijnlijke voeten.

Kom dus snel langs om onze collectie te ontdekken, en ga stijlvol, maar vooral comfortabel door het leven. Wij adviseren u graag!

Klik HIER om onze website te bezoeken>>

Less Verder

Word fan op Facebook

Categorieën


Meest populair

Zo draag je knielaarzen in stijl

26 november 2018

Zo draag je knielaarzen in stijl

Een schoenentrend die comfortabel, elegant én warm is? Yes please! Een paar stijlvolle knielaarzen mag dit najaar niet in je garderobe ontbreken. Hoe je ze stijlvol draagt, dat lees je hier. Je knielaarzen combineren Knielaarzen zijn loeisexy op zich, dus zorg voor een go

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

28 november 2018

7 speciale manieren om je sjaal te dragen

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur

21 november 2018

Zo vind je het juiste kostuum voor jouw figuur